ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Nu o să-ți vină să crezi! Cum arată mama lui Jennifer Lopez la vârsta de 77 de ani!

La vârsta de 50 de ani, Jennifer Lopez radiază de frumusețe și tinerețe!

Avatar

Publicat

pe

La vârsta de 50 de ani, Jennifer Lopez radiază de frumusețe și tinerețe! Se pare că vedeta internațională ține bine ascuns elixirul tinereții și al succesului, însă și materialul genetic îi este de mare ajutor! Deși în vârstă de 74 de ani, mama cântăreței strălucește și nimeni nu ar putea bănui vârsta reală.

Mesaj emoționant de 8 martie

Jennifer Lopez a postat de 8 martie o poza cu mama sa, Lupe, pe Instagram, iar fanii au rămas înmărmuriți de frumusețea acesteia.  Astfel că veșnic tânăra cântăreață a primit mii de mesaje și felicitări în care era complimentată pentru forma de invidiat în care se află aceasta și mama ei. De asemenea, cântăreața a postat alături de fotografie un mesaj extrem de emoționant care arată legătura strânsă între mamă și fiică ”Femeile puternice se susțin reciproc!”, a declarat artista.

Ce nu știa nimeni despre frumoasa cântăreață

Actrița și cântăreața americană Jennifer Lynn Lopez Rodríguez, mai cunoscută sub numele de „Jennifer Lopez” sau „JLo”, i-a dedicat cuvinte frumoase și emoționante mamei sale Guadalupe Fernandez la împlinirea frumosei vârste de 74 de ani: „Oamenii mă întreabă de unde îmi primesc energia, motivația, mișcările de dans. Ei bine, acum știți, de la Guadalupe, mama mea. De mică, mi-o pot aduce aminte dansând, râzând și luminând fiecare cameră în care se afla. Ea este definiția tinereții atemporale la toate vârstele. Iubește muzica, filmele, istoria și materialele muzicale și crede în dragostea adevărată ”, a scris artista pe rețelele sale de socializare. „M-ai făcut cine sunt azi. Ai 74 de ani mami, frumoși ca întotdeauna, trăiți ca întotdeauna și încă dansați ca o adolescentă. Îți mulțumesc pentru că mă iubești așa de mult, pentru că exiști, pentru cum ești tu! La mulți ani forța naturii!