ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Jennifer Lopez, mai frumoasă ca niciodată! Aceasta este poza de un milion de dolari

Avatar

Publicat

pe

Artista Jennifer Lopez îmbătrânește frumos. La cei 51 de ani este încă un idol al frumuseții, iar la ultima ședință foto, J-lo a obținut „poza de un milion de dolari”!

Celebra cântăreață s-a orientat în ultimii ani și în afaceri, știind probabil că muzica nu va fi până la adânci bătrâneți o sursă de venit.
Jennifer Lopez și-a lansat, astfel, o colecție de pantofi. Dar piața e plină de noi branduri, de stiluri și de materiale în acest domeniu, iar lupta ei cu designerii deja consacrați ar fi fost una pierdută.
Totodată, Jennifer Lopez a dat dovadă de creativitate și și-a folosit cel mai puternic atu în fața competitorilor: frumusețea ei.
A realizat o ședință foto, în care a fost model pentru pantofii creați de ea. Una dintre poze a ajuns virală și a fost atât de apreciată încât comenzile au explodat.

Conform presei internaționale, Jennifer va obține un milion de dolari din vânzările pantofilor doar cu ajutorul acestei poze.

Imaginea cu Jennifer Lopez întinsă în pat, purtând doar o pereche de bikini albi și o cămașă vaporoasă, descheiată la nasturi și, evident, pantofii creați de ea, a devenit virală.
Jennifer Lopez a anunțat și faptul că în scurt timp va lansa un nou album.

Biografie
Jennifer Lopez s-a născut pe data de 24 iulie 1969 într-unul dintre cele mai mari cartiere din New York, Bronx, într-o familie de portoricani. Nu a fost crescută într-o familie de muzicieni, ca multi artiști, ci mama era educatoare la o grădiniță, iar tatăl era specialist în calculatoare. Jennifer a crescut alături de cele două surori, Lynda și Leslie. Jennifer a avut înclinații spre muzică încă de mică când a început să cânte în școlile catolice.


Pentru a-și plăti cursurile de canto și dans aceasta lucra ziua dând lecții de coregrafie și noaptea dansând în cluburile din Manhattan.

După participările la castinguri a fost cooptată să apară în videoclipurile cântăreților rap și mai apoi a devenit dansatoare pentru formația New Kids on the Block. A fost respinsă de două ori însă reușește să obțină un rol în serialul „In Living Color” și la scurt timp face parte din trupa de dansatori a lui Janet Jackson lângă care apare în videoclipul piesei „That’s the Way Love Goes”.

Advertisement