ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Jennifer Lopez apare alături de familie într-o nouă reclamă. Cum arată sărbătorile pentru ea

Avatar

Publicat

pe

Jennifer Lopez și familia ei sunt gata de vacanța de iarnă. Starul pop, actrița și antreprenorul este vedeta principală a noii campanii sezoniere Coach, intitulată Holiday is Where You Find It.

Pentru noua campanie, lui Lopez i se alătură mama ei, Guadalupe Rodriguez și cei doi copii ai ei, gemenii Max și Emme Muñiz, pentru un videoclip de epocă, care oferă o scurtă privire asupra modului în care familia intenționează să își petreacă viitoarele vacanțe acasă.

Cum arată sărbătorile pe timp de pandemie

În clip, Lopez poartă un pulover brodat cu „New York City”, tricotat, adortat cu pantaloni scurți din piele cu nuanțe de bej și noul model de geantă de umăr Beat. Atât Lopez, cât și fiica ei, Emme, își flutură părul natural creț pentru ședința foto de familie, în timp ce Emme este îmbrăcată într-o jachetă căptușită cu puf roz și blugi.

Fiul lui Lopez, Max, pare matur și este îmbrăcat într-o jachetă de piele luxoasă, în timp ce mama ei este elegantă și rafinată într-un top tricotat în nuanțe de crem.

Noua campanie de la Coach provine din nevoia de a îmbrățișa, bucuria și dragostea de familie din tumultuosul an 2020, care este oe cale să se încheie. Se transmite că sărbătoarea este o stare de spirit, indiferent unde sau cum se sărbătorește anul acesta. Lopez nu este singura celebritate care ajută la prezentarea celei mai noi colecții a mărcii. Michael B. Jordan, Kiko Mizuhara și Megan Thee Stallion apar, de asemenea, în campanie.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *