ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Logodnicul Elenei Marin, atac dur la Zanni. Ce umilință i-a dat concurentului Survivor 2021

Avatar

Publicat

pe

Logodnicul Elenei Marin reacționează la disputele din cadrul show-ului Survivor care o au în mijloc pe celebra dansatoare. Ce spune partenerul femeii la adresa personajului cu care a avut cele mai multe discuții – Zanni?

Partenerul Elenei Marin, reacție la disputele de la Survivor. Umilințe pentru Zanni

Elena Marin a fost implicată în câteva scandaluri care se leagă de viața sa personală, dincolo de discuțiile cu unii din colegi care îi reproșau alte amănunte din tabără. Zanni a acuzat-o pe dansatoare că a venit la emisiune pentru a-și găsi un partener, căci cel pe care îl are nu o va aștepta până la revenirea din competiție.

Remarcile au făcut-o pe Elena să izbucnească în plâns și să nu mai aibă încredere în niciun coechipier. Acum, logodnicul femeii sare în apărarea sa și spune că are încredere în ea și știe că sentimentul este viceversa, menționând că o cunoaște și că știe cu ce fel de femeie urmează să se căsătorească și să întemeieze o familie.

Andrei, logodnicul artistei, a simțit nevoia să intervină imediat în cele arătate în emisiunea sportivă, ulterior umilindu-l pe Zanni pentru ceea ce a spus. ”În primul rând, vreau să îmi exprim încrederea față de viitoarea mea soție. Aberațiile spuse de acest copil nu mă ating și mi-aș fi dorit enorm să nu o atingă nici pe Elena.

Presiunea de acolo este, însă, extrem de mare, așa că găsesc justificată suferință ei. Întotdeauna și-a dorit că imaginea ei să fie curată, pentru că tot ce a realizat, a realizat singură, prin muncă dreapta, prin propriile forțe. Se spune că orice om are un preț, ei bine, Elena nu are. De aceea a fost foarte afectată”, a declarat Andrei, logodnicul Elenei Marin, pentru Wowbiz.ro

„E foarte posibil să fie o strategie”

„Nu știam cine e Zanni înainte de Survivor sau cu ce se ocupă, dar comportamentul lui nu îmi inspiră încredere. Spre norocul Elenei, Survivor este un show atât de intens încât da toate măștile jos. Iar lumea a început să vadă, deja, adevărată față a unor concurenți. Declarațiile mele, declarațiile Elenei din cadrul emisiunii, dar și răspunsul lui Cosmin sunt dovadă clară că Zanni minte. E foarte posibil să fie o strategie a lui Zanni, deoarece copilul asta pare lipsit de scrupule. Probabil a făcut o obsesie pentru premiul cel mare, dar cei care sunt obsedați de succes, de obicei, ratează. Se spune că dacă vrei să cunoști cu adevărat un om, dă-i putere. De când a fost ales favoritul publicului, copilul asta a cam picat testul puterii”
Logodnicul Elenei Marin

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *