ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Elena Gheorghe s-a reprofilat. A lăsat muzica și face bani frumoși din altă afacere

Avatar

Publicat

pe

Pandemia le-a schimbat cumva viața artiștilor care au fost nevoiți să găsească alte surse de venit, iar pentru artista Elena Gheorghe lucrurile nu au stat altfel.

Elena Gheorghe s-a reprofilat

Ținând cont că și ei i s-au sistat concertele, artista s-a gândit să se reprofileze, orientându-se către mediul online unde are proiecte inedite. Elena Gheorghe a început, deci, să-și câștige banii din alte domenii de activitate. Aceasta are în derulare mai multe proiecte, unele dintre ele neavând vreo legătură cu muzica, ci cu… dezvoltarea personală.

Astfel, artista a răspuns la întrebări pe contul ei de Instagram, iar fanii au întrebat-o inclusiv cum își câștigă existența în vreme de pandemie, dar a fost întrebată de fani și în ce anume este bine să faci investiții în această perioadă. Răspunsul artistei nu s-a lăsat însă așteptat.

„Acum lucrăm la mai multe proiecte online, campanii. În ziua de astăzi totul este destul de incert, singura investiție sigură suntem noi. Merită să investim în noi, minte, trup și suflet. E o investiție care mereu ne va aduce satisfacții și e sigură, nu vei pierde nimic, absolut nimic, doar vei câștiga. Nu mă pricep la afaceri, dar îi ascult pe cei mai buni în domeniu și ei zic că nu e momentul să investim decât în ceea ce este esențial”, a spus Elena Gheorghe pe InstaStory.

Ce proiecte noi are Elena Gheorghe

Astfel, unul dintre proiectele pe care frumoasa Elena Gheorghe le-a lansat se cheamă ”Învățăm fericirea”. Acesta este un proiect online de dezvoltare personală și spirituală, iar ideea i-a venit, aparent, din pură necesitate. Ea crede că oamenii trebuie să depună tot efortul de a fi fericiți, iar pentru asta trebuie să afle ce anume îi împlinește cu adevărat.

„Din necesitatea mea, a oamenilor. Cred că era minunat să fi învățat această materie în școală, am fi gestionat altfel lucrurile și ne-am fi bucurat mai mult de viață. E nevoie să descoperim ce este fericirea și cu ce se mănâncă ea. (…) E important să ajungem să conștientizăm ce ne face cu adevărat fericiți ca să nu treacă viața pe lângă noi și să ne trezim că de fapt am căutat pe strada greșită destinația noastră. Până la urmă, în viațănu-ți dorești decât să fii fericit, totul se rezumă la asta…deci zic că trebuie să facem săpături, nu? ”, a declarat Elena Gheorghe.

Advertisement

Însă Elena Gheorghe nu doar că dă sfaturi, ci, evident, le pune și în aplicare, în propria viață. De altfel, Elena Gheorghe s-a axat mai mult pe viața de familie în ultimii ani, având tot mai dese apariții în preajma soțului și a copiilor.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *