ZiarulRing

19-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ca la 40 de ani. Stevie Wonder, în al nouălea cer după transplantul renal

„Sunt binecuvântat!”, spune Stevie Wonder, în vârstă de 70 de ani, care declară că se simte „cu 30 de ani mai tânăr”.

Avatar

Publicat

pe

„Sunt binecuvântat!”, spune Stevie Wonder, în vârstă de 70 de ani, care declară că se simte „cu 30 de ani mai tânăr”.


Legenda muzicii, acum în vârsta de 70 de ani, care anunțase că ia o pauză de la activitatea artistică în iulie anul trecut, le-a oferit fanilor un „preview” al stării sale de sănătate în timp ce promova noile sale piese „Can’t Put It in The Hands of Fate” și „Where Is Our Love Song” în timpul unei conferințe de presă virtuale.


„I-am spus fiicei mele Aisha: Voi fi cu cinci ani mai tânăr decât tine acum. Trec de la 70 la 40. Simt că aș avea aproximativ 40 de ani chiar acum. Mă simt minunat”, a spus Stevie Wonder. Acesta a suferit, în urmă cu 10 luni, o operație de transplant renal. Intervenția se pare că a fost un mare succes.

În timpul recuperării, artistul a adăugat: „Am fost binecuvântat cu un rinichi nou și asta s-a întâmplat pe 6 decembrie 2019. Mă simt minunat. Vocea mea se simte grozav”.


Muzica face diferența


Cântărețul a insistat, de asemenea, că își folosește muzica pentru a „face diferența”, așa cum a explicat: „De aici începem. Nu despre faptul că oamenii mor de foame trebuie sa facem caz… cât despre ce faci tu ca acest lucru sa nu se întâmple și chiar să acționezi în acea direcție”.
Amintim că în timpul spectacolului său de la British Summer Time din Hyde Park, vara trecută, Stevie a confirmat că urmează sa facă un transplant de rinichi, pentru că a găsit un donator.


„Mă simt de vreo 40 de ani acum” declara artistul pentru a pune capăt „zvonurilor” despre starea lui de sănătate „Sunt bine, am avut un donator și totul va reintra in normal. Vreau să știți că am venit aici să vă ofer dragostea mea și să vă mulțumesc pentru dragostea voastră. Vă iubesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a mai spus Stevie Wonder în timpul conferinței de presă.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *