ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Rovana Plumb are fiu de AUR! „Bozo” și-a tras mașină de 250.000 de euro!

Deși abia a împlinit 23 de anișori, fiul socialistei Rovana Plumb, Răzvan (zis „Bozo”), continuă să întineze nobilele idealuri ale stângii sărace și cinstite.

Avatar

Publicat

pe

Deși abia a împlinit 23 de anișori, fiul socialistei Rovana Plumb, Răzvan (zis „Bozo”), continuă să întineze nobilele idealuri ale stângii sărace și cinstite.

Ultima achiziție în materie de mașini a șomerului… ăstaaa, pardon, ȘOFERULUI de lux este unMercedes S Coupe 65 AMG care a costat o nimica toată: un sfert de milion de euro! Doamna mama lui Bozo, doamna mama lui Bozo, vrem să vă spunem ceva! În timp ce matale lupți pe baricade (nu demult, din calitate de ministru la Mediu) împotriva poluării survenite mai ales din cauza mașinilor de neam prost, ăla micu’ al matale și-a tras mașină cu motor de 6 litri și 630 de cai putere. La fiecare kilometru, tancul luiBozo eliberează în atmosferă vreo 300 de grame de CO2, adică de vreo 4 ori mai mult decât un Polo. Să vă mai zicem cât consumă? N-are rost, că vă faceți inimă rea. Și oricum nu contează, că e ieftină benzina, dă-o naiba! De fapt, orice e ieftin, când ești Bozo Plumb.

Ultimul răcnet în materie de sport de la Mercedes e periculos nu doar pentru mediu și pentru cel care îl conduce, cât mai ales pentru portofel. La 240.000 de euro, este aproximativ la fel de scump ca un Rolls-Royce Ghost

Banii nu contează, important e să-i ai

Până și o mașină de 240.000 de euro e ieftină pentru Răzvan Plumb, cel puțin asta deducem din faptul că a achitat-o cu bani cash. De unde a avut Bozo bani, asta nu mai știm. El susține că bunurile sale sunt făcute din muncă cinstită și personală, fără legătură cu mama sa. Curioși să aflăm ce mare afacere poate conduce un tânăr de doar 23 de ani, ca să-și permită atâta lux, l-am întrebat chiar pe el cu ce se ocupă firmele pe care le deține. Răspunsul lui Bozo, însă, a fost destul de vag: ”Cu… carne…” E clar, ne-am zis, omul ori nu vrea să ne dea rețeta îmbogățirii rapide și miraculoase, ori nu prea știe nici el ce afaceri s-ar presupune că are”.

Imposibil ca Răzvan Plumb să fie copil de bani gata, pentru că mama lui e foarte săracă

Advertisement

Interesant este faptul că nici măcar mama sa nu l-ar fi putut ajuta cu uriașa sumă. Conform ultimei declarații de avere, parlamentarul PSD Rovana Plumb deține, e drept, cinci case, dar în conturi are doar 3700 de euro și 1300 de lei. Adică, la un calcul simplu, cu 236.000 de euro mai puțini bani decât a fost nevoie pentru un Mercedes S Coupe 65 AMG. De altfel, dacă stăm să ne uităm cât de săraca e doamna Plumb conform declarației de avere, mai avem puțin și-o trecem pe ajutor social. Ajutoare sociale de care Rovana Plumb chiar s-a ocupat o bună perioadă, cât a fost Ministru al Muncii. Oare i-o fi luat și lui Răzvănel un S Coupe 65 AMG tot din ajutor social? Că la cât stă prin club, sărăcuțul, cât timp de muncă să mai și aibă?

”Draga mea, te scot la o plimbare în parcul auto?”

În acest moment al textului sau poate chiar ceva mai devreme, fostele (eventual actualele) iubite ale luiBozo probabil și-au zis cam așa: ”mămicăăă, Răzvănel are deja a treia mașină, pe lângă BMW-ul M6 de 560 CP și Porschele Cayenne de 519 CP! Și toate-s albe, abia aștept să-mi asorteze câte un Hermes Kelly din piele de crocodil tropical pitic (pe cale de dispariție, bă, țăranilor!) la fiecare!” Opriți-vă, fetelor! Trebuie să vă dezamăgim. Odată cu achiziția S-ului de mare rafinament, Bozo se pare că și-a vândut celelalte două vechituri. Ahaaa, deci să fi găsit oare și explicația pentru sfertul de milion de euro? E ca la aia mică a lui Băse, pare-se: vânzările anterioare! În fond, ce să faci cu două mașini de 100 și ceva de mii fiecare, când poți să ai una mai mare și scumpă cât amândouă la un loc? ”Bine, bine”, ne veți întreba, ”dar cât bagă la oră?!

Bozo e la fel de responsabil în spatele volanului cum e și-n spatele portofelului

Mult peste limita legală, atât bagă. Dovada e la Poliția Rutieră, care l-a prins pe Răzvan depășind de trei ori cu mai mult 50 km/h limita legală de viteză. O dată pe București-Ploiești și de alte două dăți în județele Hunedoara și Constanța. Performanță notabilă pentru junior, dacă ținem cont că nu conduce decât de vreo 2 ani. Sigur, niște rău-voitori s-ar putea întreba cum poate cineva atât de tânăr și cu atât de puțină experiență în ale șofatului să conducă o mașină care ajunge de la 0 la 100 în 4 secunde (practic, vă ia mai mult dumneavoastră să citiți fraza ”Mamă, ce șmecher e Bozo!”). Oamenii care spun asta sunt niște prostovani, v-ar explica Bozo și probabil și doamna Rovana Plumb, mândra mamă a beizadelei. Că doar nu viteza omoară oameni, băi, săracilor, ci oprirea bruscă! Cu mașină care face 4,1 secunde până la suta la oră și prinde o viteză maximă de 360 km/h, Bozo practic fuge de orice accident.

Îi urăm lui Bozo și întregii familii Plumb să aibă un 2016 exact așa cum l-au visat. Ah, stați, că îl au deja… Asta e, să le fie de bine atunci!

Advertisement