ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mașina preferată a Simonei Halep! S-a pozat la volanul ei, iar fanii au fost în extaz: ”Ești Simona noastră!”

Avatar

Publicat

pe

Simona Halep continuă să rămână pozitivă, chiar și după jocul pierdut împotriva Elinei Svitolina. Campioana nostră s-a lăsat fotografiată la volanul mașinii sale preferate. Cu ce autohvehicul a ales sportiva româncă să se plimbe și ce comentarii au lăsat fanii jucătoarei de tenis la postarea aferentă? Unii au avut, din păcate, câteva lucruri de reproșat. Cu ce n-au fost de acord aceștia?

Mașina preferată a Simona Halep

Simona Halep își relaxează mintea și trupul după nereușita recentă. Aceasta s-a lăsat fotografiată la volanul unei mașini marca Mercedes S Class AMG, după detaliile pe care le oferă această imagine. Această mașină ajunge, la mâna a doua, la un preț de 150.000 de euro. Majoritatea comentariilor de la postarea de pe o rețea de socializare îi urau un drum bun oriunde s-ar îndrepta, liniște și relaxare, unii chiar cuprinzând-o cu complimente fel de fel. „Ce bine îți stă la volan ??”, „O campioană la volan!”.

Alți internauți i-au făcut o remarcă în dreptul căreia se afla un dedesubt puternic:„Ești Simona noastră, nu BIANCA LOR! ?????????????”.  În timpul acesta, un alt fan al sportivei ar fi vrut să-i atragă atenția asupra poziției proaste pe care o are la volan în poza de mai jos. Cu toate astea, s-a abținut, spunând cât de mult o admiră. „La cât te admir, mi-e tare greu să-ți spun că poziția la volan e incorectă ☺️ Drum bun!

Simona Halep la volanul unui bolid preferat de aceasta. Ce cometarii au lăsat fanii?

Halep își încarcă ateriile

Acum, Halep își încarcă bateriile în sânul familiei. Sportiva a postat, pe aceeași rețea de socializare, o fotografie de colecție alături de „Halep în miniatură”, așa cum au numit-o toți urmăritorii sportivei. „❤️❤️❤️❤️ un alt mod mai plăcut decât sa iti încarci bateriile alături de familie nu exista, Ce bine îți seamănă, zici ca e ficata! ??, au scris internauții în dreptul pozei. Relația Simonei cu micuța Tania, nepoțica ei, este una foarte specială. Fetița chiar a însoțit-o pe jucătarea de tenis, în luna iulie a acestui an, la parada de la Constanța dedicată ei.

„Drumul nu a fost usor pana aici si sunt multe persoane carora vreau sa le multumesc, dar vreau sa incep cu familia mea, fara ei nu ajungeam aici. Avem si un oaspete special, este pentru prima data alaturi de mine, nepotica mea”
Simona Halep

Advertisement