ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Plăcerile și desfrâurile tovarășei Elena Ceaușescu. Lista lungă cu amanții cabinetului 2

Elena Ceaușescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. A fost Prima Doamnă a României și se face vinovată pentru foametea pe care poporul român a tras-o ani și ani la rând.

Avatar

Publicat

pe

Elena Ceaușescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. A fost Prima Doamnă a României și se face vinovată pentru foametea pe care poporul român a tras-o ani și ani la rând. Mai mult, se pare că ea a ordonat să se tragă în populație, în timpul Revoluției din 1989!

Plăcerile și desfrâurile tovarășei Elena Ceaușescu

Pe lângă informațiile pe care le cunoaștem cu toții, puțin știu faptul că Elena Ceaușescu era foarte avidă de putere, dar și de…bărbați. Chiar dacă nu ar fi câștigat vreun concurs de miss nici măcar pe strada sa, Elena Ceaușescu a fost rea de muscă de mică. Încă din satul natal se făcuse cunoscută, iar localnicii o porecliseră ”Păsărică”, deoarece nu obișnuia să poarte lenjerie intimă. Elena Petrescu a început să se uite după bărbați de mică. Primul ei iubit se pare că a fost chiar Tudor Zamfir, tatăl celebrului naist Gheorghe Zamfir. Relaţia dintre cei doi a fost de scurtă durată, pentru că bărbatul a plecat la Bucureşti, unde s-a angajat chelner. Elena a venit după el, dar Tudor nu a mai dorit-o.

A intrat în Partidul Comunist, unde l-a întâlnit pe Ceaușescu. Marin Ceaușescu, fratele lui Nicolae Ceaușescu. Elena Petrescu s-a iubit pătimaș cu Marin Ceușescu, iar relația lor a luat sfârșit atunci când el a plecat în armată. Mihaela Ceauşescu, fiica lui Marin, care s-a sinucis la Viena după moartea soţilor Ceauşescu, în decembrie 1989, a descris în cartea „Nu regret, nu mă jelesc, nu strig“ relaţia dintre Elena şi tatăl său: „tanti Lenuţa avea o slăbiciune deosebită pentru Marin, pe care-l cunoscuse înaintea lui Nicolae şi cu care chiar flirtase o scurtă perioadă… Aşa ziceau gurile rele din familie şi îi mai reproşa şi mama la necaz lui tata, dar aşa, mai mult în glumă, luându-l peste picior: «De ce oare, Marine, n-ai luat-o tu, că salvai, dracu’ , ţara de la urgie?!»”.

Plăcerile și desfrâurile tovarășei Elena Ceaușescu

Lista lungă cu amanții cabinetului 2

Elena Petrescu s-a consolat imediat cu nimeni altul decât cu Nicolae Ceaușescu. Și acesta a părăsit-o însă, nu din vina lui. A trebuit să meargă la închisoare, însă relația a mers în continuare, la distanță. Între timp, rămasă singură și neconsolată, Elena Petrescu şi-a făcut de cap cu un  soldat neamţ, după care a trecut la doctorul Abraham Schechter. Cu el a a avut se pare cea mai lungă și intensă aventură. Bărbatul a fost timp de 17 ani medicul personal al familiei Ceauşescu.

„Odată, în Primăverii, mi-a spus colegul meu care era de serviciu la vilă, cei trei au intrat cu maşina în curtea reşedinţei cuplului Ceauşescu. Nicolae a coborât şi a început să urce scările pentru a intra în casă. În urma să venea Elena, urmată de doctorul Schechter, ultimul fiind colegul meu. În timp ce urcau pe scări, cel care mi-a povestit scena a văzut cum doctorul a mângâiat-o uşor pe fund pe Tovarăşa”, a povestit fostul colonel Dumitru Burlan, fost angajat în serviciul de Gardă al Direcţiei a 5 a Securităţii, în cartea „După 14 ani – Sosia lui Nicolae Ceauşescu se destăinuie”.

Advertisement

Nicolae Ceaușescu a ajuns în vârful Partidului Comunist și se pare că a aflat de relația soției sale cu medicul familiei. Abraham Schechter a murit în condiţii suspecte în anul 1973, după ce s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului de Urgenţă Floreasca, dar există suspiciuni că medicul ar fi fost ucis.

Pe lista amanţilor Elenei Ceauşescu s-a aflat şi Eftimie Iliescu, ilegalist comunist şi unchiul lui Ion Iliescu, dar iubirea dintre cei doi nu ar fi rezistat mult. Potrivit unui aghiotant al lui Nicolae Ceauşescu, Elena s-a iubit şi cu un fizician, Ioan Ursu, care era coordonator al programului nuclear al României, membru PCR şi ministru în guvernele comuniste.

”Nu numai că i-a pus mâna pe fund, dar parcă a şi pipăit-o puţin”

„La un moment dat, în timpul vizitei lui De Gaulle, la Craiova, cred că prin 1968, a ajutat-o să se urce în elicopter şi nu numai că i-a pus mâna pe fund, dar parcă a şi pipăit-o puţin. Eu am încremenit, pentru că totul s-a întâmplat sub ochii mei şi l-am întrebat cum de îşi permite aşa ceva. El mi-a răspuns ceva vulgar, ca între bărbaţi, în sensul că nu numai cu mâna ar fi atins-o în zona respectivă”, mărturisea fostul aghiotant, Nicolae Stan, într-un interviu publicat în urmă cu câţiva ani.

Elena Ceaușescu s-a iubit și cu generalul Victor Atanasie Stănculescu. Acesta era unul dintre oamenii de încredere ai lui Nicolae Ceauşescu şi preferatul Elenei. Stănculescu a negat, însă, orice legătură amoroasă cu soţia dictatorului.

Aghiotanţii cuplului prezidenţial afirmă, însă, că Stănculescu îi prezenta personal Elenei planurile de cercetare ştiinţifică ”îndelung, cam prea des şi totdeauna între patru ochi”. Chiar dacă a avut nenumărate aventuri, Nicolae Ceaușescu a ales să rămână în continuare cu Elena Ceaușescu și doar moartea i-a despărțit, în decembrie 1989, când au fost executați împreună.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *