ZiarulRing

22-apr.2024

ULTIMA ORĂ

NECENZURAT

Amanții Elenei Ceaușescu. Secretul rușinos al tovarășei și legătura cu Ion Iliescu

Elena Ceaușescu nu i-a fost fidelă soțului său. Este deja bine cunoscută latura rebelă a acesteia când venea vorba despre poveștile amoroase. Cu toate astea, mai puțin știută e legătura dintre soția liderului comunist cu Ion Iliescu.

Avatar

Publicat

pe

Elena Ceaușescu nu i-a fost fidelă soțului său. Este deja bine cunoscută latura rebelă a acesteia când venea vorba despre poveștile amoroase. Cu toate astea, mai puțin știută e legătura dintre soția liderului comunist cu Ion Iliescu.


Secretul rușinos al Elenei Ceaușescu


Trecutul rușinos al Elenei Ceaușescu a fost aflat deja de zeci de ani. Toți oamenii știau cum este tovarășa, ce îi place, cum apreciază lucrurile și ce personalitate brută are. Cu toate că toată lumea poate recunoaște că nu era o femeie frumoasă, a trăit povești de dragoste cât multe doamne la un loc. Aceasta a avut ocazia de a fi prima femeie din viata dicatatorului, el neavând experiențe pe plan sentimental până la ea. După moartea cuplului, au apărut mărturii șocante despre scenariile amoroase ale Lenuței Petrescu. În timp ce Nicolae era ocupat să conducă România, consoarta sa își găsea alinarea în brațele mai multor bărbați.
Soția dictatorului s-a iubit cu mulți bărbați apreciați și foarte importanți printre care se afla și Ioan Ursu, care era coordonator al programului nuclear al României, membru PCR şi ministru în guvernele comuniste. Nicolae Stan susținea că Lenuța nu se ferea deloc de gura lumii și mai precis de ochii soțului său. ‘‘La un moment dat în timpul vizitei lui De Gaulle, la Craiova, cred că prin 1968, A ajutat-o să se urce în elicopter şi nu numai că i-a pus mâna pe fund, dar parcă a şi pipăit-o puţin. Eu am încremenit, pentru că totul s-a întâmplat sub ochii mei şi l-am întrebat cum de îşi permite aşa ceva. El mi-a răspuns ceva vulgar, ca între bărbaţi, în sensul că nu numai cu mâna ar fi atins-o în zona respectivă”, mărturisea el într-un interviu.

Ce legături a avut cu Ion Iliescu?


Pe lista celor care i-au picat cu tronc fostei prime doamne se numără și unchiul lui Ion Iliescu, Eftimie Iliescu. De asemenea, o iubire interzisă a trăit și cu generalul Victor Stănculescu, cel care era unul din oamenii de încredere ai dictatorului.
Mai mult decât atât, viziunea sa s-a dus la un moment dat spre o extremă aparte atunci când a dat ordin să fie montate microfoane în locuințele a 179 de demnitari, fiind obsedată de soțiile lor. În ciuda infidelității sale, Elena nu și-a pus niciodată în pericol căsnicia și mereu a fost privită la fel, tocmai pentru că soții Ceaușescu au pozat mereu în cuplul perfect.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *