ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Margot Robbie îndrăgostită! Cu cine se sărută pasional?

Avatar

Publicat

pe

O scenă din filmul Dreamland îi arată pe cei doi dezbrăcându-se pentru scenele intime. Personajele pe care le interpretează se luptă în mod clar să își ascundă sentimentele pe care le au unul față de celălalt. 

Margot Robbie, o fugară

Margot joacă rolul lui Allison Wells, un tâlhar de bancă rănit. Ea a fost găsită de tânărul Eugene Evans, interpretat de Finn Cole, într-un oraș din Texas, adolescentul devenind apoi sfâșiat între sentimentele sale pentru ea și recompensa uriașă pentru capturarea ei.

Într-o scenă din film, personajul lui Finn, Eugene, se oprește din a-și stăpâni sentimentele și  se alătură lui Allison Wells, adică Margot, la duș. Cu un sărut pasional, cei doi au parte de un scurt moment împreună, în timp ce încercau să scape de autorități. Momentul  lor de la duș pare a fi departe de singurul moment de intimitate pentru perechea din film, întrucât în trailer cei doi apar oarecum goi într-un iaz, în timp ce Allison îi spune: „Știi care este cea mai proastă parte a morții? A fi uitat”.

Dreamland, un film pe Amazon Prime

Amplasat în Marea Depresiune, filmul îl vede pe Eugene hotărât să o ajute pe Allison să evite poliția și să călătorească în Mexic, după ce a fugit de la jefuirea unei bănci și uciderea a cinci persoane. Eugene se luptă să-și ascundă atracția din ce în ce mai mare față de frumoasa fugară, în timp ce nu poate decide dacă să o predea și să primească recompensa. Eugene este văzut spunându-i unui prieten că „o doamnă îmi va plăti 20.000 de dolari pentru a o duce în Mexic. Îți poți imagina chiar atât de mulți bani?”. 

Margot joacă alături de actorul britanic Finn, cel mai cunoscut pentru rolul său de Michael Grey din Peaky Blinders. Filmul îi mai are în rol principal pe Travis Fimmel și Garrett Hedlund și a fost regizat de Miles Joris-Peyrafitte.

Filmările pentru Dreamland au avut loc inițial în 2017 și, după ce filmul a avut premiera la Tribeca Film Festival în aprilie 2019, un distribuitor american nu a fost găsit decât în ​​septembrie anul acesta. Dreamland a fost lansat în anumite cinematografe și pe Amazon Prime Video săptămâna aceasta.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *