ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mai fumează sau nu Mihai Bendeac. Ce s-a întâmplat la câteva luni după ce a anunțat că s-a lăsat!

Avatar

Publicat

pe

Renunţarea la fumat este un proces care durează de la câteva luni la câţiva ani, în funcţie de fiecare persoană în parte. Deşi preţul ţigărilor a crescut şi tot mai multe persoane cad victime tutunului, România încă are o atitudine pozitivă faţă de fumători. Pe 20 noiembrie, România marchează Ziua Naţională fără Tutun.

Ce s-a întâmplat la câteva luni după ce s-a lăsat de fumat Mihai Bendeac

Mihai Valentin Bendeac s-a pe 16 februarie 1983 la București este un actor de teatru și film, scriitor, scenarist, cântăreț, regizor, jurat, poet și compozitor român, jucând rolul principal în filmele Milionari de Weekend (2004) și Supraviețuitorul (2006). A scris toate cele 6 sezoane ,,În Puii Mei” pe care le-a și interpretat, „Românii au Artiști”, „Teatru Tv”, ,,Băieți de Oraș”, ,,Comedy”, ,,Mondenii”, „Jurnalul unui burlac”. A fost jurat în emisiunea „România dansează”. În prezent, face parte din juriul emisiunii iUmor și prezintă X Factor (România). El a scris poezia „Nu mai aștept”.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuţi actori din România, emisiunea ”Mondenii” fiind cea în care s-a făcut remarcat, excelând însă cu proiectul iUmor. Actorul se bucură de aprecierea a mii de fani care vor fi uimiţi când vor afla care este slăbiciunea lui. Mihai Bendeac a postat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scris un mesaj, în care își anunță fanii că a renunțat la un viciu care i-a dat bătăi de cap.

Bendeac un exemplu de urmat pentru cei care se luptă cu viciile

Mihai Bendeac este un exemplu de urmat pentru toți cei care se luptă cu viicile. Umoristul Antenei 1 s-a lăudat pe Instagram că nu mai fumează. Starul Antenei 1 a anunțat că a renunțat la țigări. Nu a renunțat total la nicotină, pentru că încă mai fumează țigară electronică. Mihai Bendeac este mulţumit că a reuşit să renunţe la viciul care îi dădea bătăi de cap. Internauţii au reacţionat imediat şi l-au felicitat.Coincidenţă? Clar nu! Mihai Bendeac a postat o fotografie în care apare ţinând ţigara între buze şi a profitat de ocazie pentru a face anunţul pe care mulţi fumători îşi doresc să-l facă.

„Profit de această fotografie pentru a mă lăuda că am renunţat la fumat de peste o săptămână. Mai fumez doar electronică şi în cantitate controlată”, a anunţat Mihai Bendeac, pe contul personal de Instagram.

Mai fumează sau nu Bendeac, la câteva luni după ce s-a lăsat de fumat.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *