ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mihai Bendeac e celebru, dar cum arată părinții lui? Au ajuns la 60 de ani

Mihai Bendeac, actor de teatru și film și artist român, are o familie minunată, dar pe care o arată rar publicului. Părinții săi sunt de o viață împreună, iar tatăl a împlinit ieri 60 de ani.

Avatar

Publicat

pe

Mihai Bendeac, actor de teatru și film și artist român, are o familie minunată, dar pe care o arată rar publicului. Părinții săi sunt de o viață împreună, iar tatăl a împlinit ieri 60 de ani. Marele eveniment a fost marcat de mama vedetei, care a postat un mesaj emoționant pentru soțul ei, sub imperiul nostalgiei, dar și al recunoștinței față de acesta.

Părinții lui Mihai Bendeac sunt de o viață împreună

Tatăl lui Mihai Bendeac, Dănuț Bendeac, și-a aniversat ieri ziua de naștere, când a împlinit 60 de ani. Emoționată, cea care îi este aproape de o viață a scris câteva cuvinte despre povestea lor de dragoste, pe Facebook.

„Mi-am amintit prima întâlnire cu tine, sunt mulţi ani de atunci. Eram foarte tineri, a fost dragoste la prima vedere, tu ai cam întârziat, dar a fost un câştig pentru mine că te-am aşteptat. Este ziua ta de naştere, 60 de ani, o vârstă frumoasă, de o viaţă împreună.Să ne trăieşti sănătos, Dănuţ Bendeac. LA MULŢI ANI!”, a spus Emilia Bendeac pe o rețea de socializare.

„Mulțumesc! Vă iubesc cu disperare”

„Părinţii mei au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit. Au crescut un copil cu probleme. Artist, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogalău, în alte situaţii complet nebun. Dar s-au descurcat. Şi m-au făcut mereu funcţional pentru o carieră grea. Apoi, târziu, au mai făcut un copil. Andrei. Care e genial. Frumos, cu o inteligenţă nimicitoare, cu un spirit foarte înalt. Pe lângă el, eu sunt o glumă.

Le-am greşit părinţilor mei de multe ori. Dar, şi ei ştiu asta, i-am ibit şi îi iubesc cu disperare. Nu aşteptaţi să le spuneţi alor voştri că-i iubiţi! Mulţumesc mama şi tata! Vă iubesc cu disperare!”, spunea Mihai Bendeac, în urmă cu puțin timp, despre părinții săi.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *