ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mihaela Tatu a renunțat definitiv la televiziune. Cum arată acum și cu ce se ocupă

Realizator-prezentator de emisiuni radio si televiziune de peste 22 de ani. A reprezentat un brand de post care a fost driver de canal timp de 6 ani.

Avatar

Publicat

pe

Realizator-prezentator de emisiuni radio si televiziune de peste 22 de ani. A reprezentat un brand de post care a fost driver de canal timp de 6 ani.Este trainer certificat ANC in Tehnica si Arta livrarii discursului, trainer certificat persolog dupa modelul DISC. Voice Over la BTI Oradea. Speaker motivational. Moderator permanent la Business Days. Membru Toastmasters Oradea si Iasi.

Mihaela Tatu a renunțat definitiv la televiziune

Toate datele de mai sus o caracterizează pe nimeni alta, decât Mihaela Tatu, una din cele mai îndrăgite și populare prezentatoare tv de la noi din România.  Într-un articol publicat cu ceva vreme în urmă pe blogul personal, Mihaela Tatu vorbea despre lucrurile care o fac fericită, mai ales de când s-a retras in lumina reflectoarelor.

”Firescul si naturaletea ma bucura. Diminetile in care ma trezesc sanatoasa, zambind, in asternutul moale, ce ma face sa ma simt lenesa, si deopotriva curioasa fata de ziua care tocmai incepe. Scancetul lui Gore (cainele meu) care ma atentioneaza discret ca vrea in „lumea larga”, pentru ca nu-i mai ajunge curtea. Si imi dau seama cat de mult semanam. Mirosul de lemn ars, mere coapte si caprifoi de pe stradutele din Oradea. Curgerea Crisului in apus de soare, in care se oglindeste „Lumea”, scrie Mihaela Tatu.

Mihaela Tatu a renunțat definitiv la televiziune. Cum arată acum și cu ce se ocupă

Cum arată acum și cu ce se ocupă

Mihaela Tatu, ajunsă acum la vârsta de 56 de ani, a renunţat la proiectele în televiziune în urmă cu aproximativ cinci ani. Atunci toată lumea a avut un șoc, întrebarea fiind firească ”de ce?”. Dar face tot ceea ce ştie ea mai bine, și anume comunică excelent şi îi învaţă şi pe alţii cum să o facă. Cu o experiență de peste 22 de ani în radio și televiziune, unde a făcut doar emisiuni live, fosta vedetă predă cursuri la Oradea, Timişoara, Cluj, Braşov, Sibiu şi Iaşi. Ea a povestit cum şi-a reorientat cariera şi a ajuns profesoară.

“Toți cei care nu au apucat să audă despre retorică și oratorie, niște materii care ar trebui să facă parte din învățământul nostru preșcolar, nu școlar. Cei care comunică de dimineața până seara, pentru că tot ce este în jurul nostru este o poveste cu introducere, cuprins și încheiere. De la a mă duce la administrația financiară și a-mi plăti dările, până la poștă când trimit un pachet. Totul este comunicare. Mă fac sau nu mă fac înțeles? Toată lumea ar trebui să se bazeze pe miracolul pe care îl constituie comunicarea. Nu vorbire, ci comunicare. Să transmiți și să rămână”, a mai spus Mihaela Tatu.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *