ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

A fost marea iubire a lui Mihai Bendeac, dar l-a părăsit. Cum arată femeia care putea să-i fie soție

Mihai Bendeac este și va rămâne unul dintre cei mai râvniți burlaci. De-a lungul vremii, actorul a avut ocazia să iubească femei superbe. Printre ele se numără și fosta sa mare iubire, care a născut de curând. Cine este aceasta?

Avatar

Publicat

pe

Mihai Bendeac este și va rămâne unul dintre cei mai râvniți burlaci. De-a lungul vremii, actorul a avut ocazia să iubească femei superbe. Printre ele se numără și fosta sa mare iubire, care a născut de curând. Cine este aceasta?


Marea iubire a lui Mihai Bendeac a devenit mamă


Mihai Bendeac este unul dintre veșnicii burlaci din showbiz-ul autohton. Actorul și-a jurat că nu se va căsători niciodată, pentru că nu crede în acest gen de legământ. Mai mult decât atât, și-a tatuat pe degetul destinat verighetei cuvântul . Una dintre femeile care ar fi putut să-l convingă de faptul că mariajul nu este atât de rău pe cât crede acesta este Andreea Vasile.
Deși cu multe roluri importante la activ, a devenit extrem de cunoscută odată cu apariția în iubitul seria „Umbre”. Actrița a ales să-și țină departe de ochii curioșilor viața personală, așa că a rămas însărcinată, a născut în mare secret și fanii săi abia aum află asta. La finele lunii octombrie a fost văzută pentru prima dată în compania bebelușului său.


„Trebuie să-mi dai un contract semnat”
„Vrei să mă inviți la o nuntă, trebuie să-mi dai un contract semnat de tine sau de către persoana cu care te căsătorești cum că nu veți divorța niciodată. De ce spun asta? Pentru că dacă s-ar întâmpla acest eveniment și ați divorța la un moment dat, după un an, după doi, după 10, 20, n-are importanță, privind retrospectiv eu aș fi defapt un papițoi care s-a îmbrăca elegant pentru voi și care și-a pierdut o zi din viața lui și a livrat și o sumă de bani în scopul fericirii voastre eterne. Dar de fapt, biserica ar trebui să facă această treabă pentru că se spune că ei reprezintă Divinitatea și te-ai căsătorit, nu? Înseamnă că ai mâncat c**** în fața Divinității dacă ai divorțat. Nu vă mai căsătoriț dăgeaba!”
Mihai Bendeac

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *