ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

A fost colegă cu Oana Zăvoranu în Numai Iubirea. Cum arată azi Bianca Neagu, după 16 ani de la filmările de pe Acasă TV

O mai țineți minte pe micuța Biencuța din Numai Iubirea? Ei bine, Bianca Neagu are acum 23 de ani și este complet schimbată de la ultima sa apariție de acum 16 ani de pe micile ecrane. Iată cum arată astăzi tânăra și cu ce se ocupă.

Avatar

Publicat

pe

O mai țineți minte pe micuța Biencuța din Numai Iubirea? Ei bine, Bianca Neagu are acum 23 de ani și este complet schimbată de la ultima sa apariție de acum 16 ani de pe micile ecrane. Iată cum arată astăzi tânăra și cu ce se ocupă.


Cum arată azi Bianca Neagu, după 16 ani de la filmările de pe Acasă TV


Bianca Neagu a devenit cunoscută publicului larg datorită rolului pe care l-a interpretat în telenovela ”Numai iubirea” de pe Acasă TV. Însă, după terminarea producției, actrița a mai jucat în câteva telenovele după care s-a retras din lumina reflectoarelor și a luat-o pe alt drum. Ce a făcut Bianca după aproape 16 ani de la apariţia pe micul ecran și cum arată acum?

Bianca Neagu, după 16 ani de la filmările de pe Acasă TV
Bianca Neagu a debutat în lumea actorie acum opt ani de zile și a cunoscut culmile succesului datorită rolului pe care l-a interpretat în Numai Iubirea, mai exact cel al Biancăi Bratu. După terminarea producției, actrița a mai jucat în „Păcatele Evei“, „Mama după ora 5“, „Inimă de ţigan“ şi „Daria, iubirea mea”, după care a decis că vrea să încerece și altceva.


Astfel, tânăra a făcut un master pe logopedie din dragoste pentru copii, după care a urmat meseria de logoped. Invitată, recent la ”Vorbește lumea”, Bianca a dezvăluit că îi place foarte mult să-i ajute pe copiii care au probleme să vorbească corect.


”M-am descoperit. Mi-am descoperit limitele, mi le-am depăşit, m-am creat. Am avut timp să mă dezvolt profesional şi personal. Sunt bucuroasă şi împlinită de ultimii 16 ani. Acum sunt logoped, lucrez cu copiii. Îi ajut să înveţe să vorbească corect, pentru că este foarte important şi, din păcate, sunt foarte mulţi copii care au probleme. În perioada 4-6 ani, se dezvoltă cel mai bine limbajul şi trebuie, noi, logopezii, să facem ajustările necesare”, a povestit tânăra.
De asemenea, Bianca Neagu a mai spus și că îi este foarte dor de actorie, dar momentan se concentrează pe cea de-a doua pasiunea a sa, logopedia. Însă, își dorește să revină cândva pe micile ecrane la publicul care a iubit-o.
”Mi-e foarte dor de actorie. M-am concentrat mai mult pe cea de-a doua mea pasiune, logopedia, şi am luat o pauză destul de lungă. Mi-ar plăcea să revin pe micile ecrane. Nu am renunţat, îmi doresc să fac ceva”, a declarat Bianca Neagu.


Pe lângă logopedie, Bianca mai are o pasiune, aceasta cochetând acum şi cu moda: ”Am început să creez gentuţe, borsete. Sunt făcute manual. E o pasiune care cred că a provenit din partea bunicii mele. Am început să creez lucruri pe care să le port eu”, a mai spus Bianca.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *