ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Loredana Groza, prima reacție, după ce a fost acuzată că și-a pus silicoane. A recunoscut tot despre bustul ei

Avatar

Publicat

pe

Valul de critici în legătură cu bustul prea voluptos al Loredanei Groza au făcut-o pe vedetă să ia atitudine. După nenumăratele comentarii în legătură cu sânii care au ieșit prea mult în evidență la ultima apariție, solista a decis să spună tot.

Loredana Groza, dezvăluiri incendiare după valul de critici

Și-a pus sau nu Lori silicoane? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor de când vedeta și-a făcut apariția la un eveniment caritabil într-o rochie în care sânii ieșeau extrem de mult în evidență.  Cu toate că sânii par a fi lucrarea îndemânatică a unui medic estetician, Loredana Groza a infirmat cele spuse în online. Mai mult decât atât, le-a răspuns fanilor ironic, subliniind că tocmai la nivelul bustului nu avea nevoie de bisturiu. Unii dintre prietenii din mediul online ai cântăreței a întrebat-o direct dacă are sau nu sâni naturali, iar Groza a răspuns: «Supernatural». Un alt internaut i-a răspuns că nu poate fi deloc vorba despre implanturi, scriind în comentarii: «siliconfree». .

„Nu am apelat la nici o operaţie estetică. Nici de mărire, nici de reducţie, absorbţii sau orice altceva. Mi se pare mult prea complicat, eu mă simt foarte bine aşa cum sunt”
Loredana Groza (Sursa: Click!)

Loredana Groza a răspuns valului de critici vizavi de bustul mult prea generos pe care l-a afișat

Despre secretele frumuseții

„Degeaba te dai cu creme, dacă nu te hidratezi și pe interior. De asemenea, a face mișcare zilnic este extraordinar – îți antrenezi spiritul, capeți o stare de bine, începi să vezi viața în roz și înveți să-i tratezi pe oameni cu dragoste. Feminitatea se apreciază și se descoperă în timp. Trebuie să știi să devii femeie și să nu asculți pe nimeni. Ai doar vârsta pe care o simți cu adevărat și trebuie să te comporți în funcție de felul în care te simți”
Loredana Groza

Advertisement