ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Loredana Groza, imagine interzisă minorilor. Cum a apărut cântăreața, este ireal

Avatar

Publicat

pe

Loredana Groza e din ce în ce mai neastâmpărată în mediul online, lucru pe care l-au sesizat și fanii acesteia. Imaginea ei s-a schimbat mult în ultimii ani, dar și felul în care pozează sau își face apariția la evenimente. Cum a reușit să-i surprindă și de data aceasta pe cei care o urmăresc?

Loredana Groza, nouă apariție de senzație în mediul online. Și-a lăsat fanii fără reacție!

Lori își înnebunește urmăritorii! Cunoscuta cântăreață nu se abține de la nimic și își arată foarte mândră trupul îndelung lucrat la sală. Vârsta nu e deloc un impediment pentru vedeta care se simte și arată mai bine decât o făcea în perioada de debut.

Blondina i-a obișnuit deja pe cei care o urmăresc cu poze sexy, care să le incite imaginația, astfel că nimeni nu mai are nicio așteptare. Aceasta pare că se reinventează și că se bucură din plin de tot ceea ce trăiește.

Iată că de data aceasta și-a făcut apariția într-o lenjerie neagră cu dantelă, acoperită cu o altă haină viu colorată, reușind să păstreze o doză de mister. Fostul jurat de la „Vocea României” a mai avut astfel de ipostaze provocatoare: goală în cadă, la piscină, în sala de sport, pe plaje exotice, etc.

”Foarte frumoasă”, ”Ești super top”, ”Ești superbă”, ”Drăguță și sexy”, ”Senzuală”, acestea sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor divei, care nu și-au mai luat ochii de la ultima postare.

Cum reușește să se mențină în formă?

Celebra artistă e întrebată deseori despre dietele pe care le urmează sau exercițiile pe care le face alături de antrenorul ei. Aceasta a și venit cu detalii pentru cei interesați.

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viaţă, care ţine de disciplină, de relaţia cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îţi menţine mintea şi trupul în armonie.

Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracţii şi distracţii, important e să te cunoşti, să ştii ce îţi face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri şi nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon şi proaspete să fie”, a declarat Loredana Groza, conform Libertatea, citat de okmagazine.ro.

Advertisement

„Sunt deja şapte ani de când am început să fac yoga. Nu am o durată standard. Depinde, uneori combinam sala cu yoga. Important este ca în fiecare zi să fac câte ceva”, a mai declarat cântăreaţa.