ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Loredana Groza a dezvăluit care este ritualul ei de îngrijire. „Nu am timp să pierd în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză”

Avatar

Publicat

pe

Loredana Groza are 50 de ani, însă reușește să surprindă pe toată lumea, cu felul în care arată. Vedeta face sport, dar are și o alimentație sănătoasă. Ea a dezvăluit care este „de fapt”, ritualul ei de îngrijire.

„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză.

Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație  de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație.

E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a declarat Loredana Groza pentru revista VIVA.


Advertisement