ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Loredana Groza, apariție șoc la o emisiune tv! Fanii sunt uluiți: „Tu nu aveai absolut deloc nevoie de asa ceva”

Avatar

Publicat

pe

Loredana Groza a fost prezentă, luni dimineață, la ”Neatza cu Răzvan si Dani”, pentru a promova noua piesă alături de Voltaj = ”Dependența mea”. Apariția sa a șocat fanii, care i-au lăsat zeci de comentarii pe rețelele sociale.

Loredana Groza, apariție șoc la o emisiune tv

Loredana Groza (49 de ani) și-a schimbat, de câteva luni, stilul vestimentar. Cântăreața adoptă ținute din ce în ce mai provocatoare. Mai mult, dacă odinioară rar găseai pe internet o Loredana fără inhibiții, astăzi poți descoperi săptămânal, pe Instagram, o imagine cu ea într-o ipostază incitantă. De această dată, pare că matinalul de la Antena 1 a inspirat-o, drept pentru care s-a afișat precum Madonna, lucru care denotă că la capitolul încredere de sine stă foarte bine.

Deși mai multă piele ar trebui să adune mai multe aprecieri pe rețelele sociale, nu a fost așa în acest caz. Din contră, cântăreața a fost bombardată de comentarii în care fanii o trăgeau la răspundere pentru felul cum dorește să se îmbrace. De altfel, toți îi reproșează artistei că stilul ei a luat-o pe o pantă abruptă în ultima vreme și au sfătuit-o să revină la Loredana de odinioară.

”Ai și fost mai frumoasă dacă erai o femeie care își accepta frumusețea în ridurile vieții”

„Urât cu sânii așa expuși! Cu un decolteu puțin mai decent ți-ar sta perfect. Sau este doar o strategie de imagine… atunci e perfect!/Erai mult prea frumoasa. Eu am crescut cantand melodiile tale. Te iubeam asa cum te vedeam. Simpla si plina de viata…. Asta nu inseamna caci nu te stimez. Ai fost si ai sa fii mereu una dintre cantaretele mele preferite.

Imaginea postată de Loredana pe Instagram

Loredana ai fi fost si mai superba daca ai fi un model de femeie care isi accepta frumusetea in ridurile vietii….. Erai superba si te admiram enorm. Tu nu aveai absolut nevoie de asa ceva, erai atat de frumoasa!!!! Loredana pura din „Buna seara iubito”!!!!”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor virtuali. În replică, artista le-a spus oamenilor că ”fiecare varsta cu frumusetea ei? relax bb”.

Advertisement