ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Loredana Groza, apariție incredibilă în vârf de munte. Cum a putut să se îmbrace

Avatar

Publicat

pe

Loredana Groza, la cei 50 de ani ai săi, nu încetează să șocheze, mai ales prin aparițiile ei provocatoare. Ultima aventură a Loredanei a avut loc într-o vacanță la munte, într-o stațiune de lux. Fanii vedetei au putut să vadă ipostaze mai mult decât sexy cu diva, care trebuie să recunoaștem, arată foarte bine.

Loredana Groza, sexy și rea în vârf de munte

Una din cele mai longevive dive din muzica românească, Loredana Groza la cei 50 de ani, reușește de fiecare dată să fie în top. Fie că vorbim din punct de vedere muzical, fie că vorbim de aparițiile sale provocatoare pe scenă, sau în online. Cu un număr mare de fani pe rețelele de socializare, Loredana Groza știe ce să le ofere fanilor pentru a-i ține aproape și interesați.

Plecând de la acest lucru, recent, într-o stațiune de lux, undeva la munte, nu în România, Loredana a încins intenetul. În primă fază diva a postat un filmuleț în care fanii au putut s-o vadă într-un furou, mai mult decât sexy. Ulterior vedeta s-a gândit să-i ducă pe fani în vârf de munte, unde să îi mai incite puțin. (vezi galeria)

Pozele postate de Loredana Groza pe Instagram, au făcut deliciul barbaților și au atras invidia femeilor. Dar și a tinerelor domnișoare. La vârsta ei, Loredana are un corp de invidiat, la care multe domnițe mai tinere visează să-l aibe. Pictorialele ad-hoc făcute de Loredana în vârf de munte au avut reacții imediate de la fani, iar like-urile au curs gârlă.

L0redana, o carieră de peste 35 de ani

Încă de la prima ei apariție, când avea numai 14 ani, Loredana Groza a știut că asta îi este menirea, pe scenă. Încă de atunci știa că asta vrea să facă, să încânte publicul cu vocea și muzica sa. În anii 80 a avut o explozie în parcursul ei muzical, având colaborări cu compozitori importanți.

Momentul culminant a fost colaborarea cu Adrian Enescu și Ion Caramitru, la piesa ”Iubte, bună seara”. De câte ori spui Loredana Groza, de fiecare dată te duci cu gândul la această melodie.

”Prima mea emisiune a fost „Steaua fără nume”, la TVR. Aveam 14 ani. M-au susținut părinții și cei care m-au descoperit la Festivalul Cântarea României de la Focșani, Dumitru Moroșanu și Jolt Kerestely. M-au chemat la București, la preselecții. Și chiar dacă mama voia să mă ocup mai mult de școală decât de muzică, tata mă ajuta mai mult din umbră și venea cu mine peste tot.

Am câștigat ediția aceea „Steaua fără nume”. Și îmi amintesc că pe vremea aceea eram o fetiță foarte timidă din Onești, care abia se auzea când își rostea numele, dar care spărgea paharele atunci când începea să cânte.”, povestea la un moment dat vedeta.

Advertisement