ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Dana Rogoz, scandal public chiar după ce a născut. „Cum să nu-ți primești mama în casă?“

Avatar

Publicat

pe

Recent, Dana Rogoz a adus pe lume o fetiță, pe nume Lia Elena, și pentru că evenimentul emoționant a avut loc pe timp de pandemie, proaspăta mămică și-a luat toate măsurile de precauție. Actrița este ofuscată că din cauza măsurilor autorităților nu își poate primi nici măcar mama în casă, pentru a o cunoaște pe cea mică.

Dana Rogoz i-a șocat pe fani

În data de 20 mai 2020, Dana Rogoz devenea mamă pentru a doua oară, de această dată de fetiță. Cu toate că atât perioada sarcinii, cât și nașterea au decurs foarte bine, faptul că vedeta și-a adus puiul pe lume în timpul crizei pandemice o face să fie foarte atentă la nevoile și la siguranța lui.

În timp ce a fost internată la spital, proaspăta mămică nu a primit vizite nici măcar din partea soțului ei, iar acasă se pare că se ghidează după aceleasi reguli.

Cu toate că restul membrilor familiei nu au putut să o cunoască încă pe micuța Lia, partenerul de viață al actriței, Radu Dragomir, și băiețelul lor, Vlad, au găsit o modalitate de a o vedea.

„Cum să nu-ți primești mama în casă?“

Ultima mărturisire a Danei Rogoz i-a revoltat pe fani. Într-o postare pe rețelele sociale, vedeta a povestit cum a fost vizitată de mama sa, dar nu a putut să o lase să intre în casă, fiind nevoită să accepte doar pachețelul cu haine lăsat la ușă.

„Ieri ne-a vizitat mama mea în dreptul geamului. A fost prima oară când am văzut-o și eu și Vlad din data de 11 martie! Încă nu primim vizite, așadar i-a lăsat la intrarea în casă un cadou nepoatei: hainuțe croșetate de ea în perioada izolării. M-am emoționat gândindu-mă că exact așa mă îmbrăca și pe mine. Unele lucruri nu se schimbă în 34 de ani.

Advertisement

P.S. Pozele sunt făcute de Vlad acum câteva minute“, a scris, cu puțin timp în urmă, proaspăta mămică pe Instagram.

Mesajul Danei i-a cam bulversat pe fani, ale căror comentarii nu au întârziat să apară.

„Păi, nu-ți primești mama să-și vadă nepoții, dar primești în schimb darurile făcute de ia cu mâinile ei!? Unde este logica?“, se întreabă o internaută. „Cum să nu primești MAMA în casă?“, a scris alta.