ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

A vrut să cumpere online un cățel Golden Retriever. A rămas şocat când a văzut ce animal a primit

Avatar

Publicat

pe

Un tânăr și-a dorit să aibă un cățel din rasa Golden Retrievel, așa că a decis să-l cumpere online. Atunci când a văzut ce animal a primit, de fapt, șocul a fost unul imens.

Ce a pățit un tânăr care a vrut să cumpere online un cățel Golden Retriever

În general, oamenii care își doresc să aibă un animal de companie optează pentru câine. Multe persoane vor un cățel de rasă, așa cum este și cazul unui tânăr care a vrut să-și cumpere un animăluț.

După câteva căutări pe internet, acesta a găsit un site de unde să achiziționeze animăluțul. Fericit că a găsit un câine aparținând acestei rase, a decis să îl ia.

Pentru a cumpăra animalul, tânărul a plătit suma de 23 de lire și l-a comandat de pe site-ul respectiv. Atunci când a primit patrupedul, a fost cu adevărat șocat.

Acesta nu a primit, de fapt, un Golden Retriever, ci un alt animal. Este vorba, de fapt, de un tougo, tradus prin “câine nativ”. După ce a căutat să vadă ce înseamnă, tânărul a aflat că rasa este cunoscută drept “câine de carne”.

Mai exact, rasa este crescută și folosită ca delicatesă în anumite părți din China, acolo unde este practicat consumul de carne de câine. În anumite regiuni din China, cum ar fi provincia Yulin, are loc chiar și un festival unde se consumă o astfel de carne.

Advertisement

Acest eveniment, care se numește Festivalul Câinilor din Yulin, este unul neobișnuit pentru foarte multe țări. De-a lungul timpului, a avut parte de foarte multe controverse.

Anul acesta, în iunie, festivalul a avut o nouă ediție. Așa cum era de așteptat, nu au lipsit incidentele de la acest festival. Asociația NoToDogMeat a organizat o mișcare, notează playtech.ro.

Revenind la tânărul care a vrut să aibă un Golden Retriever, acesta nu s-ar fi așteptat să primească o astfel de rasă de câine. Deși nu a primit tocmai ce a comandat, acesta a reușit să creeze o legătură cu animăluțul, pe care îl va păstra și este sigur că va deveni un adevărat prieten.