ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor, anunță cum vrea să cheltuie cei 20.000 de euro

Andrei Ungureanu suferă de Sindromul Tourette. Cu ajutorul contului de TikTok el le-a explicat oamenilor ce înseamnă să suferi de această boală

Avatar

Publicat

pe

Andrei Ungureanu suferă de Sindromul Tourette. Cu ajutorul contului de TikTok el le-a explicat oamenilor ce înseamnă să suferi de această boală. A mărturisit că a trecut prin mari emoții atunci când s-a înscris în concurs. Dar se pare că a reușit să treacă peste ele și să iasă chiar învingător.

Andrei Ungureanu a explicat pe TikTik ce înseamnă Sindromul Tourette

L-a impresionat până și pe cel mai aprig jurat. Cheloo i-a promis că vor face o melodie împreună. După ce s-a încheiat emisiunea, vlogul lui Andrei Ungureanu a strâns tot mai mulți urmăritori. Acum a anunțat și ce își dorește să facă mai departe, cu marele premiu.
Andrei Ungureanu a câștigat marele premiu iUmor


Andrei Ungureanu a avut mari emoții la difuzarea finalei iUmor. A mărturisit că a trăit niște sentimente pe care nu le poate descrie. Cum plănuiește băiatul cu Tourette să cheltuie cei 20.000 de euro. Se pare că el plănuiește să investească suma câștigată pentru a evolua în mediul online.

„În timpul difuzării eu eram live cu comunitatea de pe Twitch și Youtube, ne uitam împreună, toți eram emoționați, mai ales eu! Nimeni nu mai avea răbdare, mai ales în momentul în care trebuia să aflăm câștigătorul. Când mi-am auzit numele, am avut un șoc, am trăit niște sentimente pe care nu le pot descrie. Toți oamenii care se uitau au început să mă felicite și cred că am plâns vreo 20 de minute.

Aș dori să îmi cumpăr o mașină, nu prea scumpă, dar cât să mă ducă din punctul A în punctul B și, desigur, accesorii și componente pentru a face videoclipuri și conținut de calitate. Abia aștept să se termine pandemia, deoarece am în plan să mă apuc de stand-up cum trebuie și să încep să fac turnee prin țară, ceea ce mi-am dorit de foarte mult timp.

Voi continua, desigur, să creez conținut pentru Youtube și Tiktok și, dacă vor apărea colaborări, o fac cu mare plăcere”, a declarat Andrei Ungureanu de la iUmor, pentru click.ro.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *