ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ionuț Rusu o imită pe Dana Budeanu. Râzi cu lacrimi

Avatar

Publicat

pe

Un videoclip al comediantului Ionuț Rusu este viral pe Internet. El o imită pe Dana Budeanu și comentează ținutele politicienilor. Râzi cu lacrimi.

Ionuț Rusu (28 de ani) este foarte apreciat pe Internet pentru videoclipurile lui pline de umor. A mai imitat-o pe Dana Budeanu, cea care a devenit celebră pentru că spune dur adevăruri pe care ne facem că nu le vedem. Însă acum, râzi cu lacrimi, nu de Dana Budeanu, ci de politicieni.

Ionuț Rusu o imită pe Dana Budeanu. Râzi cu lacrimi

Seria în care Dana Budeanu critică vestimentar ținutele vedetelor de la noi a fost extrem de bine primită de internauți. Fiecare episod este urmărit de peste o jumătate de milion de persoane.

Danei Budeanu nu-i pasă de gura lumii, este transparentă, principială, categorică, adoră să pună toate cărțile pe masă și este considerată ca fiind un om puternic, tocmai pentru că-și permite să spună exact ceea ce dorește.

„Eu sunt un om foarte asumat, foarte relaxat. Nu am cunoscut niciodată până azi un om mai puternic decât mine’, spune Dana Budeanu despre ea.

Cine este Ionuț Rusu

Povestea lui Ionuț Rusu începe în localitatea Toplița, județul Hargita. A muncit de mic, iar tatăl său l-a îndemnat să își ia carnet pentru camioane, ca să poată merge împreună în curse. Ceea ce a și făcut: a fost TIR-ist prin Europa. Însă, destinul lui era altul. Îi distra pe alți șoferi, în parcare, cu glumele lui, și așa a prins curaj să își urmeze menirea, cea de comedian.

Advertisement

Acum, Ionuț Rusu este vocea de la matinalul postului Kiss FM. A început cu un casting pentru Cronica Cârcotașilor, iar schetch-urile din respectiva emisiune au fost punctul de start.  A ajuns apoi la iUmor, unde a fost la un pas să renunțe să urce pe scenă! A avut noroc cu un om din echipa de producție, care l-a tras înapoi.

Iar ce a urmat a fost  unul dintre cele mai virale momente din istoria emisiunii iUmor.

Cam 12 milioane de vizualizări pe YouTube a făcut numărul lui. ”Stand-up comedy-ul era acoperit de nisip și iUmor l-a scos la suprafață”, spunea Ionuț Rusu.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *