ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Măicuța Magdalena de la iUmor, relație cu Smiley? Dezvăluirile care o vor înfuria pe Gina Pistol

Avatar

Publicat

pe

Măicuța de la iUmor a trăi o poveste de iubire cu Smiley? Iată ce s-a descoperit în urma participării sale la cel mai iubit show de diverisment!

Măicuța Magdalena de la iUmor, relație cu Smiley?

Sora Magdalena a fost sigur una dintre cele mai interesante personaje care au pășit pe scena de la iUmor. Numărul ei i-a luat pe toți pe nepregătite, mai ales că nimeni nu indica măcar în ce avea să se transforme până la finele prestației artistice.

Măicuța Magdalena de la iUmor ar fi avut o relație cu Smiley

”Unii oameni spun că Dumnezeu îi iubește pe cei care merg la biserică. Dumnezeu îi iubește pe cei care stau la coadă la Sfânta Parascheva. Am fost și eu o femeie civilă cândva. Când m-a atins prima dată un bărbat mi-am dat seama că se pot face multe. Prima dată m-am rugat să termine mai repede. Apoi mi-am dat seama că bărbații n-au nevoie de rugăciuni pentru asta”, a spus concurenta care a încins imaginația bărbaților.

„Numărul ei a fost salvator, deși nu este moral”

Reprezentația Mariei Magdalena-Chihaia este considerată cea mai scandaloasă din istoria iUmor. Replicile sale fără perdea, dar totuși așezate într-un context bisericesc, au stârnit hohote de râs. ”Va multumesc frumos pentru voturi, pentru sustinere si pentru mesaje. Sunt foarte emotionata! si … ne vedem in finala ? Va pup si va imbratisez cu drag! ??!”, a scris ”măicuța Magdalena” pe pagina sa de socializare. Succesul său i-a făcut pe mulți să-și pună câteva semne de întrebare. Unii au luat la puricat trecutul său și, conform zvonurilor, aceasta s-ar fi iubit cu Smiley în urmă cu câțiva ani buni.

“Numărul ei a fost salvator, cu toate că nu este moral, iar pentru noi a însemnat foarte mult în această seară, am simțit că trăim. Nu am niciun motiv să condamn acest număr, nu a fost un număr obscen, este genul de umor pe care îl apreciez, este un umor curajos”
Cheloo

Advertisement