ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mesajul sfâșietor al unei concurente de la iUmor. Ce s-a ascuns în spatele momentului prezentat în fața lui Cheloo

Avatar

Publicat

pe

Ștefania Costache aka Lolrelai a uimit în semifinala sezonului 8 iUmor. Îmbrăcată senzual, și-a povestit experiențele intime, generând un mic conflict. În spatele înfățișării, plină de hotărâre și zâmbete, se ascunde, însă, o poveste, spusă chiar de ea, ieri seară, pe o rețea de socializare.

În față, moment fierbinte, în spate…poveste. Mesajul unei concurente de la iUmor

A intrat pe ”Walk like a Angel” cântată de Elvis Presley, îmbrăcată senzual, Lolrelai și-a povestit experiențele intime și plăcerile din sfera carnală. Ambii bărbați din juriu au privit cu interes numărul, dar niciunul dintre ei nu știe că, în spatele acestuia, se află o poveste. După ce și-a terminat prestația pe scena de la Antena 1, tânăra a scris un mesaj lung și emoționant, pe Instagram, pentru mama sa, care nu mai este printre noi.

„Sper că acolo unde ești ai televizor, mamă! Mai sper că ai văzut și totul nemontat ca să fi văzut că totul a fost pentru tine și despre tine in ziua aia de filmări … Din păcate drama nu se potrivește cu formatul emisiunii așa că vei vedea doar partea în care am fost puternică, nu și slabă…

A fost o presație onorabilă într-o situație execrabilă din punct de vedere emoțional. Atât am putut și știu ca tu sigur ai fi zâmbit si la atât. N-am mai scris nimic și am simțit dojeneala ta la fiecare lacrimă vărsată. Iartă-mă că nu m-am ridicat mai repede din plânsul meu egoist ce te-ar vrea înapoi”,  este o parte din mesajul tinerei de la iUmor.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *