ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Joe Biden, gafă colosală! Ce i-a putut spune unei asistente medicale. Toată planeta a aflat

Avatar

Publicat

pe

Președintele Joe Biden a intrat într-o conferință video cu cadrele medicale care lucrează în spațiile special amenajate pentru vaccinări în Glendale, Arizona. Întrunirea a decurs bine, până când președintele american a intervenit în discuție cu o serie de comentarii considerate a fi deplasate. „Ești studentă?”

Joe Biden, conferință de neuitat. Gafa președintelui

În timpul conferinţei, preşedintelui Joe Biden şi vicepreşedintelui Kamala Harris li s-a oferit un tur video al locului unde se administrează serurile anti-COVID. Asistenta medicală Brittney Hayes, care le oferea informații cu această ocazie, a spus că vaccinul este considerat doza de speranță, moment de care șeful de stat a profitat. El a intervenit cu mai multe comentarii, precum „Ești studentă? Arăți ca o studentă în anul I”, i-a spus Biden lui Brittney, mulțumindu-i apoi pentru că lucrează în linia întâi în lupta împotriva noului coronavirus. Ea l-a informat că nu este studentă, ci lucrează de nouă ani ca asistentă medicală.

Momentul nu a fost ratat de către adversarii președintelui și îndeosebi de Donald Trump Jr., care l-au criticat pe Biden pentru replica neinspirată, numindu-l Creepy Joe – o poreclă de la care au luat naștere ulterior o serie de glume în mediul online despre ceea ce a fost considerat un flirt prezidențial jenant. Pe de cealaltă parte, apărătorii liderului SUA au susținut că nu a fost vorba decât despre o replică nevinovată, prin care președintele voia, în realitate, să-și manifeste admirația pentru faptul că persoane din ce în ce mai tinere sunt responsabile social și se implică în depășirea crizei sanitare.

SUA nu ridică sancțiunile impuse Iranului dacă regimul de la Teheran nu renunță la îmbogățirea uraniului, spune președintele

Președintele Biden spune că sancțiunile SUA împotriva Iranului nu vor fi ridicate până când regimul de la Teheran nu se va opri din activitățile de îmbogățire a uraniului peste cotele acceptate. Șeful de stat a făcut declarația în cadrul unui interviu pentru postul american CBS.

Oficialul a fost întrebat dacă ar urma să ridice sancțiunile pentru a-i convinge pe iranieni să revină la negocieri pentru restabilirea acordului nuclear negociat și semnat în 2015, în timpul administrației Obama, dar denunțat de fostul președinte Trump în 2018. Biden a spus scurt ”Nu”.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *