ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Blestem asupra copiilor lui Joe Biden

Familia celui de-al 37-lea președinte american pare a fi blestemată. Joe Biden nu prea are parte de copiii lui dragi

Avatar

Publicat

pe

Familia celui de-al 37-lea președinte american pare a fi blestemată. Joe Biden nu prea are parte de copiii lui dragi. Tragediile se țin lanț.


Noul președinte american și-a pierdut doi copii deja. În cele mai cumplite moduri pe care și le poate imagina un părinte.


Era iarna anului 1972 când s-a petrecut prima tragedie. Neilia Biden, prima soție a lui Joe Biden, a urcat copiii în mașină – pe fetița Naomi, în vârstă de un an, și pe cei doi băieți, mici si ei, Beau, 3 ani, și Hunter, 2 ani, și a plecat la cumpărături. Era ajunul Crăciunului. Mașina a fost implicată într-un dramatic accident rutier în care soția președintelui, dar și fiica lor cea mică și-au pierdut viețile.

Cei doi băieți, Beau și Hunter au supraviețuit accidentului și au rămas profund marcați, după ce mama și sora le-au murit în fața ochilor.


Cel mai promițător fiu moare de cancer


Au trecut decenii, și familia Biden părea să fi lăsat în urmă tragedia, când o altă dramă s-a întâmplat. Cel mai mare dintre fiii președintelui american, considerat steaua în ascensiune a dinastiei familiale, a ajuns internat într-un spital militar din Washington. Era anul 2015.

Beau Biden (foto), maior în corpul pentru magistrați al Gărzii Naționale din Delaware, era, la momentul respectiv, una dintre cele mai populare figuri publice ale acestui stat și era considerat politicianul cu cele mai multe șanse pentru a câștiga postul de guvernator la alegerile din 2016.

Advertisement


El a devenit un politician cunoscut la nivel național în 2008, după un discurs emoționant la Convenția Națională Democrată din Denver, când tatăl său, Joe Biden a acceptat nominalizarea pentru postul de vicepreședinte în tandemul cu Barack Obama. O lună mai târziu, Beau Biden a fost mobilizat și trimis să lupte în Irak, unde a stat un an, experiență după care a fost decorat cu Steaua de Bronz.


În anul 2013 a fost însă diagnosticat cu cancer. Doi ani a luptat cu boala dar, în final, a pierdut lupta. Beau și tatăl său erau foarte apropiați, legătura sudându-se în perioada în care el și fratele său au fost crescuți doar de tatăl lor. În 2015, când Beau, în vârstă de 46 de ani a pierdut lupta cu boala, tatăl său a fost pe punctul de a se retrage din politică, deși abia devenise senator.

Noul președinte american, Joe Biden, mai are în viață doi copii: pe Hunter (foto), fratele lui Beau, din prima sa căsătorie, în vârstă de 50 de ani, și pe Ashley (foto), fiica sa cu actuala soție, în vârstă de 38 de ani.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *