ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Câinii președintelui Joe Biden, „expulzați” de la Casa Albă

Câinii președintelui Joe Biden au fost „expulzați” de la Casa Albă. Se pare că Major, un ciobănesc german, a făcut o trăsnaie.

Avatar

Publicat

pe

Câinii președintelui Joe Biden au fost „expulzați” de la Casa Albă. Se pare că Major, un ciobănesc german, a făcut o trăsnaie.


Preşedintele american Joe Biden i-a „expulzat” de la Casa Albă pe cei doi câini ai lui. I-a trimis departe, la 179 km distanță de Casa Albă.


Câinii președintelui Joe Biden, „expulzați” de la Casa Albă


Câinii președintelui Joe Biden sunt acum la la reşedinţa președintelui Joe Biden, din Wilmington, un oraş din statul Delaware, la 179 km de Casa Albă. De vină ar fi fost Major, un ciobănesc german, unul din patrupedele președintelui.


Presa americană a anunțat „un incident care a implicat o muşcătură” asupra unui agent de securitate, scrie Agerpres.


Major, în vârstă de trei ani, cel mai tânăr dintre cei doi ciobăneşti germani ai cuplului prezidenţial american, a fost agresiv. A atacat personalul şi agenţii de securitate de la Casa Albă, a raportat CNN.


Incidentul a fost considerat suficient de grav pentru ca Major şi Champ să fie trimişi la reşedinţa deţinută de soţii Biden în Wilmington, săptămâna trecută.

Advertisement


Major, adoptat dintr-un adăpost pentru animale de Joe Biden şi soţia lui, Jill, în noiembrie 2018, era primul câine preluat dintr-un adăpost . Câinii au locuit apoi la Casa Albă, unde a fost adus după ceremonia de învestitură din luna ianuarie.


Câinii președintelui Joe Biden nu erau obișnuiți cu liftul


Presa americană nu a aflat deocamdată când sau dacă cei doi câini ai soţilor Biden vor reveni la Casa Albă.


Într-un interviu acordat luna trecută, prima doamnă a Statelor Unite se declara îngrijorată de instalarea celor doi câini în noua lor casă din Washington.


„Trebuie să ia ascensorul, cu care nu sunt obişnuiţi, şi trebuie să iasă pe peluza sudică, unde vor fi mulţi oameni care îi vor privi. Acesta este lucrul care mă obsedează: ca toată lumea să se instaleze cu bine şi să stea liniştită”, a declarat Jill Biden pentru postul NBC, citat de Agerpres.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *