ZiarulRing

23-feb.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Avocați: Cheloo a instigat la omor și riscă să fie interzis la TV

Avatar

Publicat

pe

Într-un promo video publicat pe pagina oficială de facebook a emisiunii „iumor”, cheloo declară că s-ar lansa în politică intrând în parlament și împușcându-i în cap pe toți senatorii și deputații.

În timp ce reprezentanții antenei 1 spun că totul e doar „un pamflet”, avocații susțin că rapperul, cercetat sub control judiciar într-un dosar de trafic de droguri, a instigat la omor și riscă să-i fie interzise aparițiile media.

Intitulat „cheloo transmite mesaje pozitive umanității”, înregistrarea video a fost urmărită pe facebook de aproape 200.000 de oameni și a fost distribuită de aproape 1.700 de ori, însă nu toți au apreciat mesajul juratului de la „iumor”.

„Toată lumea se crede puternică și violentă”

Întrebat de mihai bendeac ce ar face dacă ar fi președinte, cheloo i-a răspuns: „mesajele pozitive sunt o problemă reală pentru umanitate în 2016. Creează oameni proști care se cred puternici. Asta e problema azi, toată lumea se crede puternică, violentă, capabilă de orice. În țara în care nimeni nu face nimic și toată lumea o … La calculator, oamenii își creează propria realitate inexistentă cu o forță exterioară pe care noi nu o bănuim. Am o părere foarte proastă despre umanitate în 2016. Lucrurile bune ne duc în jos. Am pierdut chestiile de bază, frate, în țara asta! E ceva în neregulă, nu știu să zic… Mă deranjează foarte tare că acești oameni au ocazia să se expună. Îți jur, pe mine asta mă doare. Bă, nu, proștii nu trebuie expuși! Ä‚sta e pericolul real. Nu trebuie văzuți! Åžtiu că ți se pare stalinist sau hitlerist gândul meu de a gândi… Frate, proștii trebuie ascunși pentru că lumea s-ar putea să-i ia drept exemplu. Mă doare stomacul când spun chestia asta”.

„Radioul e cel mai mare dușman al populației”

Cum muzica formației paraziții nu poate fi difuzată la radio din cauza limbajului deocheat, cheloo îl consideră inamic al poporului. „radioul e, în momentul de față, cel mai mare dușman al populației. De ce? În momentul în care îți «playează» aceleași 40 de piese un an de zile, obsesiv, nu e altceva decât dușmanul tău. Eu nu ascult radio”, le-a spus rapperul deliei și lui mihai bendeac. „dar radioul nu mai «playează» de mult aceleași 40 de piese în mod obsesiv”, l-a contrat delia. „în loc de 40 de piese, are 20 și la anul va avea 10”, i-a replicat ironic cheloo. „radioul e din ce în ce mai deschis și se importă mai mult muzică de afară…”, a insistat cântăreața. „nu e adevărat! Toate au același playlist, cu vreo două excepții…”, a continuat el. „du-te, bă, că ai magic fm, ai unul cu specific rock, ai europa fm… Ai din ce să alegi”, a argumentat artista. „dar, în rest, toată lumea vrea același lucru”, a încheiat el disputa.

„Pac, pac, pac! Și după aia m-aș duce să mă îmbăt”

Punctul culminant al clipului de trei minute e atins când bendeac vrea să afle cum ar intra cheloo în politică.
„aș prelua parlamentul într-o zi, i-aș împușca în cap (pe senatori și deputați – n.r.), aș prezenta, evident, la antena 1, aș chema o televiziune de calitate… Pac, pac, pac! Aș pune mâna pe portavoce: «rog populația să se alăture! Cine are curaj și crede că nu va avea aceeași soartă să pășească înainte, de azi e parlamentar, dar să fie cu bune intenții». Și după aia m-aș duce să mă îmbăt”, a răspuns cheloo zâmbind.

Advertisement

Ar putea fi obligat să se interneze la dezintoxicare

Avocații consultați de „ring” apreciază că afirmațiile lui cheloo privind împușcarea parlamentarilor răspândite pe facebook reprezintă instigare la omor: „una e să mergi pe stradă și să spui asemenea lucruri și alta e să răspândești aceste afirmații prin mijloacele de comunicare în masă. Este instigare la omor, infracțiune care se pedepsește cu amendă penală sau chiar cu închisoarea. După cum se știe, cheloo e cercetat sub control judiciar într-un dosar de trafic de droguri, iar procurorul de caz i-ar putea interzice toate aparițiile publice pe durata anchetei și l-ar putea obliga chiar să se interneze la o clinică de dezintoxicare dacă va considera necesar. E posibil ca el să fi fost în acele momente sub influența unor substanțe”.

„Dă-ți foc! Nu fi ipocrit… Practică ceea ce predici!”

În timp ce unii i-au cântat în strună rapperului, au existat destule voci care i-au dat peste nas. „cheloo, urmează-ți sfatul pe care îl dădeai în trecut tuturor «artiștilor» români și dă-ți foc! Nu fi ipocrit… Practică ceea ce predici!”, i-a spus daniel t. „ce fumat era în ultimul cadru…”, susține valeria g. „spuneam de drogurile lui. Oare cum poate fi încă pe tv? Să-și urmeze sfatul și să nu mai apară la tv”, a comentat și nyky.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *