ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Femeia care a stat în casă 18 ani. Poliția, șocată de starea în care se afla după izolare

Avatar

Publicat

pe

O femeie care nu a mai ieșit din casă de 18 ani a fost descoperită de polițști. Femeia în vârstă de 47 de ani și-a petrecut ultimii 18 ani între pereții unei case din Malaga, Spania, și a fost găsită abia după ce un unchi a raportat dispariția sa.

O femeie nu a mai ieșit din casă timp de 18 ani. Cum au găsit-o polițiștii

femeie nu a mai ieșit afară din casă timp de 18 ani. Când a fost găsită de poliție, femeia avea mușchii picioarelor atrofiați și de abia mai putea merge, scrie Daily Star.

De asemenea, femeia locuia alături de mama și sora ei, care ieșea foarte rar  din casă. De asemenea, cele trei nu mențineau nicun fel de legătură cu vecinii.

Polițtia le-a dus pe cele trei femei la spital

Femeilor le erau livrate la domiciliu cele necesare traiului

Cele trei femei trăiau comandând toate cele necesare, acestea fiindu-le livrate la domiciliu. Poliția spaniolă a început să o caute pe femeie după ce un unchi a dat-o dispărută din cauza faptului că nu mai știa nimic de ea de zeci de ani.

Polițiștii spanioli au descoperit-o rapid, după ce au constatat că nu și-a reînnoit cartea de identitate din 2001. De asemenea, nu au găsit dovezi că ar fi vizitat vreun medic sau că ar fi fost la spital în tot acest timp.

Advertisement

Polițiștii au avut nevoie pentru a intra la cele 3 femei în casă

Polițiștii spanioli au avut nevoie de un mandat pentru a putea intra pe proprietatea femeilor, întrucât rudele femeii au refuzat orice fel de colaborare cu autoritățile.

Ofițerii Poliției Naționale au găsit o femeie în vârstă de 47 de ani care a petrecut ultimii 18 ani în casa ei din Malaga. A fost raportată dispărută de către un unchi, care a spus că nu și-a văzut nepoata de aproape două decenii.

Femeia nu-și mai reânoise nici cartea de identitate din 2001

În acea perioadă de 18 ani nu a existat un registru public al mișcărilor ei. Ultima reînnoire a cărții de identitate datează din 2001 și nu au existat dovezi de asistență medicală.

Când femeia a fost găsită, mușchii picioarelor ei erau atrofiați din cauza lipsei de activitate fizică, ceea ce o împiedica să meargă normal.

Femeile nu țineau legătura cu vecinii

Locuia în această proprietate cu mama ei și cu o soră de aproximativ aceeași vârstă, care ieșea rar, li se livrau cumpărăturile acasă și nu prea aveau de-a face cu vecinii lor”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției Naționale.

Cele trei femei au fost transportate la spital pentru a li se verifica starea de sănătate. Autoritățile nu au anunțat public un motiv pentru care femeia a stat timp de 18 ani închisă în casă.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *