ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ipostaza scandaloasă în care s-a fotografiat fiica unei cântărețe celebre. Imaginea care a stârnit revolta fanilor

Avatar

Publicat

pe

De data aceasta, nu a mai șocat cu apariția la New York Fashion Week, unde putea defila fiind îmbrăcată diferit, căci doar era Săptămâna Modei, ci în locurile unde se distrează. Fiica unei cântărețe celebre s-a lăsat surprinsă într-o ipostază scandaloasă, dar deloc nouă pentru aceasta.

Ipostaza scandaloasă în care s-a fotografiat fiica unei cântărețe celebre

În septembrie 1994, în timp ce se plimba în Central Park, Madonna l-a întâlnit pe antrenorul de fitness Carlos Leon, care a devenit antrenorul ei personal și noul său iubit. Din relația cu acesta, în 1996, cântăreața a dat naștere primului ei copil, Lourdes Maria Ciccone Leon, în Los Angeles California. Cuplul s-a despărțit un an mai târziu. În vârstă de 23 de ani acum, fata este una dintre cele mai excentrice prezențe din showbiz-ul de peste ocean.

De altfel, anul precedent a fost unul marcat de ea în lumea modei. Lourdes a fost unul dintre modelele care au defilat la Săptămâna Modei de la New York. Ea a prezentat colecția Gypsy Sport Spring Summer 2019 și a surprins cu faptul că nu era epilată pe picioare, ce reprezintă o mai veche decizie a ei prin care încearcă să spună că acest detaliu ține de feminitate. Mai mult, ea și Madonna au apărut împreună într-un pictorial în care erau neepilate.

Nu este prima apariție a ei de acest gen, însă. Fiica Madonei a pozat pentru Converse cu păr la subraț. Lourdes este un model apreciat, chiar dacă nu se înscrie în standardele clasice 90-60-90, defilând și prezentând haine pentru designerul Stella McCartney.

Indiferent de motivele pentru care fata a decis să nu se epileze, cert este că apariția ei nu va trece niciodată neobservată, cum a fost și de această dată. Tânăra s-a lăsat fotografiată fumând și apoi ținând un pahar în mână. Fanii de pe rețelele sociale nu s-au lăsat impresionați, transmițându-i că țigările nu o fac să arate ”cool”.