ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Antonia a avut virusul covid. Ce a povestit Alex Velea, simptomele celor doi

Antonia a avut coronavirus. Cel care a dezvăluit acest lucru a fost chiar partenerul artistei. Ce spunea Alex Velea despre simptomele pe care le-au avut cei doi artiști.

Avatar

Publicat

pe

Antonia a avut coronavirus. Cel care a dezvăluit acest lucru a fost chiar partenerul artistei. Ce spunea Alex Velea despre simptomele pe care le-au avut cei doi artiști.


Antonia a avut coronavirus


Antonia și Alex Velea împreună cu cei doi copii ai lor, dar și alți membri din familie au fost infectați cu Covid-19. Artistul a declarat că nu a crezut la început că ar putea avea acest virus, totusi după ce au apărut simptomele acest lucru a fost evident.


Invitat în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, Alex Velea a povestit detalii despre viața de familie și despre problemele de sănătate cu care s-au confruntat ei. La vremea respectivă Antonia a postat pe contul său de socializare o postare în care făcea aluzie la boală, însă nu a confirmat exact la ce s-a referit. Admiratorii artistei au bănuit, totuși, că aceasta ar fi avut coronavirus.


When you finally get out the house after 14 days! I feel like a freakin vampire (n.r.: Când, în sfârșit, ieși din casă după 14 zile! Mă simt ca un vampir)!’, a fost mesajul Antoniei de pe Instagram.

Acum, însă, lucrurile sunt clare. Atât Antonia cât și o parte dintre ceilalți membri ai familiei lor au fost infectați cu Covid-19. În acea perioadă au ales să se autoizoleze, așa cum cere legea.
„După două săptămâni în casă, am zis să vin la locul meu de „vindecare’ să îmi fac un tratament’, a continuat iubita lui Alex Velea, la acel moment, după ce anunțase că a ieșit în sfârșit din casă, în urma celor 14 zile de izolare la domiciliu, scria Antonia pe contul său de socializare, după vindecarea sa.


Alex Velea a confirmat că au fost infectați cu coronavirus

Advertisement


Conform declarațiilor lui Alex Velea, atât Antonia, cât și el au avut o formă ușoară. Cu toate acesta au rămas fără miros și fără gust si acest simptom le-a dat de înțeles că se întâmplă un lucru cu care nu s-au mai confruntat. Frumoasa Antonia ar fi fost cea care l-a susținut moral pe partenerul ei.


„Eu am fost din ăia care la început nu au crezut, după m-am conformat și într-un final chiar am luat. Am avut o formă ușoară. M-a frapat că nu am mai avut gust și miros și mie nu mi s-a mai întâmplat asta nici când am mai fost răcit. Antonia m-a încurajat. Am avut toți. Și eu, și Antonia, și copiii și părinții mei’, a mai spus Alex Velea.

Artistul mai spunea că se va vaccina doar dacă va fi necesar, în prezent fiind încă în perioada de imunizare de după boală. Infectarea lor cu temutul virus a avut loc în luna decembrie a anului trecut.


Dragostea dintre Antonia și Alex Velea este evidentă cu fiecare apariție a celor doi artisți. Ei nu ezită să-și exprimă iubirea unul față de celălalt cu fiecare ocazie care se ivește. Își fac declarații și pe conturile lor de socializare și deși, nu sunt căsătoriți, cei doi formează o familie superbă.
„Doi copii și 8 ani mai târziu… Sunt încă îndrăgostită de tine … De fapt, am început să mă îndrăgostesc și mai mult de tine după ce i-am avut pe fiii noștri!’, a mărturisit Antonia la un moment dat, printr-un mesaj postat pe Instagram.


Alex Velea i-a dat răspuns iubitei sale, tot prin intermediul rețelelor de socializare.

‘Ești peste toate, peste tot. Aşa te vreau! Eşti în aerul ce-l respir, eşti în apa ce-o beau. La mulți ani fericiţi, iubirea vieţii mele. Îţi mulţumesc pentru tot!’, scria artistul.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *