ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Durerea artistei Marina Voica. Motivul pentru care nu a reușit să devină mamă. “Eu aș fi suferit prea tare”

Avatar

Publicat

pe

Marina Voica are 84 de ani și este una dintre cele mai iubite artiste din România. De câțiva ani trăiește la Breaza și spune că este o femeie fericită. Cu toate astea, interpreta poartă în suflet marele regret de a nu avea copii.

În adolescență, Marina Voica a aflat că are o problemă la inimă și, din cauza acestei afecțiuni cardiace, o eventuală sarcină i-ar fi putut fi fatală. Astfel, pentru a evita să-și pună viața în pericol, dar și pe a copilului din pântece, artista nu a avut copii. “Doctorul mi-a interzis să fac copii”, a mărturisit Marina Voica, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune TV.

Însă, dincolo de problemele de sănătate, artista nu este foarte convinsă că i s-ar fi potrivit rolul de mamă. Grijile și problemele cu care ar fi venit la pachet un copil ar fi fost mult prea greu de dus pentru ea.

“Aş fi fost o mamă nebună, fiindcă sunt şi exclusivistă. M-ar fi durut… Nu ştiu, nu-mi dau seama, dar aş fi fost o mamă care suferea. Văd pe toţi prietenii mei că nu-i sună, nu vin la ei atâta cât ar vrea. «S-a însurat, nu mă înţeleg cu noră-sa, sunt lăsată…». Câte şi câte cazuri… Eu aş fi suferit prea tare, dacă n-aş fi primit la fel, m-ar fi ucis chestia asta”, a declarat Marina Voica, potrivit VIVA!

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *