ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alina Eremia, detalii neștiute despre Horia Brenciu. Cum s-au cunoscut de fapt cei doi. „M-a trimis în culise”

Alina Eremia are o putere fantastică de a se reinventa. Fiecare piesă lansată este ca un capitol care îi dezvăluie o nouă latură a personalitații.

Avatar

Publicat

pe

Alina Eremia are o putere fantastică de a se reinventa. Fiecare piesă lansată este ca un capitol care îi dezvăluie o nouă latură a personalitații. Puțini sunt însă, cei care știu că Alina a fost pe scenă, înainte să învețe chiar să scrie. O întâlnire care i-a rămas aproape de suflet este cea cu Horia Brenciu.

„Când aveam 4 ani, am participat la Tip Top Mini Top. Eram extrem de răcită. Prezentatorul era Horia Brenciu, care m-a invitat pe scenă și a văzut că aveam nasul înfundat. Așa ca m-a trimis în culise să îmi iau batista și a avut grijă de mine. Mă bucur că e totul imortalizat într-o filmare.”

Alina Eremia a început anul în forță și pregătește deja piese noi. Pentru anul 2020, are în plan să colaboreze și cu alți artiști, dar încă nu a dezvăluit numele acestora. Cel mai recent single lansat de artistă, „Printre cuvinte” a cumulat peste 3.7 milioane de vizualizări pe YouTube.
În cadrul proiectului The Session, Alina Eremia a lansat două piese: „Foi de adio” și „3 luni”, care au fost extrem de îndrăgite de fanii artistei.