ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Amalia Enache are o colecție impresionantă de rochii. Le oferă prietenelor hainele pe care nu le mai poartă!

Dacă, la pupitrul Știrilor Pro TV, etalează sacouri și vestimentații mai sobre, în timpul liber, Amalia Enache recuperează din plin la capitolul feminitate.

Avatar

Publicat

pe

Dacă, la pupitrul Știrilor Pro TV, etalează sacouri și vestimentații mai sobre, în timpul liber, Amalia Enache recuperează din plin la capitolul feminitate. Vedeta are o slăbiciune pentru rochii, iar garderoba ei a ajuns să fie magazin, pentru prietenele sale.

Conștientă că nu mai are loc în dressing, Amalia Enache a început să fie mai selectivă în ceea ce privește achizițiile. „Garderoba e un pic prea încărcată, după gustul meu. În ultimii ani duc o luptă de detox cu hainele, încerc să cumpăr minimum minimorum, cu foarte mare atenție, să fie branduri locale. Dar, pentru că am foarte multe evenimente, se adună.


Slăbiciunile mele sunt rochiie, și mai ales rochiile de seară: rochiile de bal, nu mă satur niciodată de ele. Nu mă satur niciodată de paiete, nu mă satur niciodată de pietre”, a concluzionat știrista de la Pro Tv.

Amalia Enache este o fire darnică, iar ținutele pe care nu le mai poartă ajung pe mâini bune: „Rochiile nu le-am numărat și nu am de gând să le număr. Le mai găsesc întrebuințări, ajung și la prietenele mele, nu le țin degeaba în dulap. Adică rochiile pe care le port o singură dată, nu o să le găsești înmormântate la mine în dulap. Donez foarte multe. Prietenele mele știu că, dacă au evenimente – nunți și botezuri – de la mine vor pleca cu o rochie, clar!”, ne-a mai declarat Amalia Enache.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *