ZiarulRing

20-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Nuntă mare în familia lui Horia Brenciu! Ce a făcut pentru cererea în căsătorie

Avatar

Publicat

pe

Horia Brenciu a “complotat” la cererea în căsătorie făcută de chitaristul său, Cristi Crețu, la petrecerea de inaugurare a noului studio.

Moment emoționat în familia HB Orchestra! Și-au inaugurat noul studio și au pus-o și de o nuntă. Horia Brenciu a fost și ”naș” pentru chitaristul și compozitorul său, Cristi Crețu. Acesta și-a cerut logodnica, pe Andreea, în casătorie chiar la petrecerea de inaugurare studioului.

Horia Brenciu, “naș” pentru colegul de la HB Orchestra

S-a lăsat cu emoții mari la petrecerea de inaugurare a noului studio HB Orchestra. Chitaristul și compozitorul lui Horia Brenciu, Cristi Crețu a cerut-o de soție pe logodnica sa. Momentul a fost imortalizat chiar de artist, care le-a făcut urări de bine și le-a fredonat câteva versuri.

În plus, Horia Brenciu nu a fost singurul care a “complotat” la cererea în căsătorie. A avut ajutor de nădejde, chiar din partea colegilor de breaslă. Complici i-au fost Dan Bittman și Mircea Baniciu, care au strigat “Felicitări!” unison după ce viitoarea mireasă a spus un “Da” hotărât.

“A zis DAAA! Chitaristul meu, Cristian Crețu a cerut-o de soție pe Andreea Miclici! Se cunosc de ceva vreme și astăzi Cristi și-a luat inima-n dinți! Au transmis, cei 3 ciobănei, BBB, Baniciu, Bittman și subsemnatul! Să fie într-un ceas bun”, a fost mesajul postat de artist pe pagina sa de Instagram.

Advertisement

Horia Brenciu și orchestra au făcut inaugurarea unui studio ca în America

Îndrăgitul artist se bucură de cea mai nouă realizare a sa împreună cu HB Orchestra. Au inaugurat un studio de înregistrări, mai ceva ca în America. Este unul dintre cele mai performante studiouri de înregistrări, o investiție româno-americană.

Studioul este situat într-un loc cu o priveliște superbă, pe malul unui lac din apropierea Capitalei. La inaugurarea studioului au participat oameni dragi sufletului lui Horia Brenciu, precum Daniel Iordăchioaie și Tony Șeicărescu.

Cu siguranță Horia Brenciu și echipa sa vor fi plini de inspirație în acest loc special, unde vor lua naștere alte piese de succes. Dar nu doar aparatura este una impresionantă, ci și locul pe care l-au ales pentru amplasarea acestui spațiu de creație.

Horia Brenciu, de la o nuntă la alta

În urmă cu doar câteva zile, Horia Brenciu se afla la o altă nuntă celebră. A fost prezent la marele eveniment din viața Anei Baniciu, care s-a căsătorit cu Edy Kovacs, alesul inimii sale. Nunta a avut loc pe marginea unui lac, iar la petrecere, mirii s-au bucurat de muzică live, oferită de prietenii din breaslă.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *