ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ea le-a luat locul lui Alice Peneacă și Monica Bârlădeanu în inima lui Bobby Păunescu. Cine este Alyssa

Avatar

Publicat

pe

După ce a trecut de marea sa iubire, Monica Bârlădeanu, dar și de Alice Peneacă, cea alături de care se vedea pentru tot restul vieții, Bobby Păunescu a ”pus mâna” pe o altă frumusețe pe nume Alyssa. Cine este mai tânăra lui iubită?

Alyssa le-a luat locul lui Alice Peneacă și Monica Bârlădeanu în inima lui Bobby Păunescu

Regizorul Bobby Păunescu a trecut peste despărțirea de soția sa, Alice Peneacă, iar de atunci a fost extrem de discret cu viața personală…până acum. Omul de afaceri a decis să se filmeze și pozeze alături de noua sa parteneră, supermodelul american Alyssa Arce. Aflat în vacanță în Italia, producătorul a închiriat zilele acestea, împreună cu câțiva prieteni, un yacht de lux.

Alyssa Arce este un model american, în vârstă de 27 de ani

Din postările sale, dar și din cele ale prietenilor, reiese o apropiere între el și Alyssa, un model american în vârstă de 27 de ani. Tânăra are un cont de Instagram incitant, căci postează fotografii cu ea în ipostaze mai mult decât senzuale. Spre exemplu, în timpul acestei vacanțe, Miss Arce s-a lăsat fotografiată nud de către un bărbat a cărui siluetă se poate vedea în umbră.

Cine este Alyssa?

Alyssa Arce, născută în Carolina de Sud, a visat încă de mică să devină model, lucru care s-a și întâmplat. Visul i s-a îndeplinit în adolescență, căci frumusețea sa nu a trecut neobservată, fiind una dintre fetele alese drept Playboy Mate în 2013, pentru celebra revistă pentru adulți.

Regizorul Bobby Păunescu a trecut peste despărțirea de soția sa, Alice Peneacă

În 2014, an în care Justin Bieber era încă într-o relație cu Selena Gomez, paparazzi surprindeau câteva ipostaze tandre între artist și Alyssa. Iubirea lor nu a continuat, dar, de pe urma ei, modelul a avut mult de câștigat.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *