ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dorian Popa, mărturisiri neașteptate. Un lucru bine păstrat despre el și Alina Eremia a ieșit la iveală

Lucruri petrecute în urmă cu aproape opt ani au ieșit la iveală! Dorian Popa a povestit detalii incredibile din culisele serialului Pariu cu viața, în care a jucat alături de Alina Eremia

Avatar

Publicat

pe

Lucruri petrecute în urmă cu aproape opt ani au ieșit la iveală! Dorian Popa a povestit detalii incredibile din culisele serialului Pariu cu viața, în care a jucat alături de Alina Eremia. De un lucru asemănător, artistul a avut parte și la filmările celui mai nou serial în care joacă, Sacrifiul de la Antena 1.


Dorian Popa, accident pe platourile de filmare


Aflat la filmãrile pentru cel mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1 din aceastã toamnã, Sacrificiul, Dorian Popa a avut parte de un incident pe care, cu siguranţã nu îl va uita toatã viaţa. Într-un moment de neatenţie, personajul interpretat de Dorian, Mario, s-a ales cu nu mai puţin de trei copci.


„Credeți că nu ne-a dat Dumnezeu ceva care să ne rămână în cap și la propriu și la figurat? (râde) Ei bine, am să fac și o paralelă.


Accident pe platourile de filmare ale serialului Sacrificiul


Dacă la filmãrile pentru Pariu cu viața Alina Eremia îmi spãrgea capul cu cei doi incisivi pronunțați și frumoși pe care îi are, în Sacrificiul mi-am spart capul singur, la 1 cm de spărtura cauzată de Alina Eremia chiar pe platourile de filmare într-o secvență în care jucam alături de domnul Gruia și Vlad Gherman.


Trebuia să dau replicile în timp ce scoteam ceva din portbagaj, aveam cheia în buzunar și am activat fără să vreau butonul de închidere a portbajagului. Nu am văzut că se închide pentru că eram foarte atent la ce joc, aşa cã am reuşit sã mã întorc cu capul direct în uşa care se închidea, spărgându-mi capul și având nevoie de trei copci”, a povestit Dorian.

Advertisement