ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Brenciu, TAXAT DUR de Lori pentru plecarea de la „Vocea României”: „Avea o energie negativă”

Artista a recunoscut, pentru „ring”, că a primit cu bucurie vestea plecării lui Horia Brenciu din juriul show-ului „Vocea României”.

Avatar

Publicat

pe

Artista a recunoscut, pentru „ring”, că a primit cu bucurie vestea plecării lui Horia Brenciu din juriul show-ului „Vocea României”.

Întrebată de ce, Loredana a invocat nu vreun scandal real sau din scenariul emisiunii, ci un motiv la care nimeni nu s-a gândit până acum. Prezentă, ieri, la Studiourile MediaPro, la lansarea grilei de toamnă a ProTV, Loredana l-a taxat pe Horia Brenciu atât pentru atmosfera tensionată pe care o crea la înregistrările şi transmisiunile live de la „Vocea României”, cât şi pentru lipsa de fairplay.

„Am filmat deja ediţiile cu preselecţii şi fără Horia Brenciu e mai bine. Avea el o energie negativă… Acum totul merge mult mai bine. Eu şi alţii am rămas la această emisiune pentru că suntem aici de la început şi nu migrăm ca în politică, dintr-un partid în altul”, a declarat Loredana pentru „ring”. „

Preselecţiile au fost mai dure” Noul sezon „Vocea României” va debuta pe 19 septembrie, show-ul fiind realizat de o echipă internaţională. Cu toate acestea, emisiunea îşi va păstra specificul autohton, a precizat Aleksandras Cesnavicius, CEO ProTV SA. Pentru a fi peste concurenţă, aspiranţii la titlu n-au mai ajuns cu una, cu două în faţa juriului… „Preselecţiile au fost mult mai dure şi participanţii sunt la un nivel mult mai înalt faţă de alte ediţii. Avem şi o nouă sonorizare, şi scaune mai comode şi mai performante.

Telespectatorii vor vedea un show mult mai bun”, a dezvăluit Loredana. Cătălin Măruţă se mută lângă Andreea Esca La capitolul divertisment, ProTV îşi consolidează poziţia de lider. Pe tronsonul orar 17.30-19.00, de luni până vineri, revine „La Măruţă”. Absent de la lansare, Cătălin Măruţă revine, de luni, dintr-un nou platou amenajat chiar lângă studioul Andreei Esca, în noul sediu ProTV din Pache Protopopescu.

Vecinătatea ar putea transforma celebra pasă de la ora 18.50 într-un moment inedit. „Ar fi o idee să inovăm momentul, dar nu cred totuşi că Măruţă va da buzna în studioul ştirilor”, a spus, râzând, Andreea Esca. Din 15 septembrie, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.30, „MasterChef” revine cu un nou juriu.

În fiecare miercuri seară, ProTV va difuza show-ul practic „Extreme Makeover Home Edition”, iar seara de joi e rezervată unei porţii duble din serialul de comedie „Las Fierbinţi”. În weekend, e timpul filmelor de top. Între două nu te plouă sau… nu răceşti Pentru vedetele ProTV, noul CEO e „Aleks”. Atât Loredana, cât şi Andreea Esca au toate motivele să-l simpatizeze pe „Big Boss”: vorbeşte impecabil engleza, cunoaşte toate vedetele şi a învăţat perfect pronunţia corectă a numelor şi a titlurilor de emisiune.

Advertisement

Încadrat în faţa bliţurilor de cele două dive, Aleks a zâmbit când Lori i-a tradus prima parte a proverbului „Între două nu te plouă…”. O reacţie normală, de altfel, când artista i-a spus, în engleză, că „Între două femei nu răceşti de la ploaie”.

Comediantul Bobonete a plimbat-o pe ştirista Amalia Enache într-un Citroën de colecţie Când nu e ploaie, Busu o provoacă… să fie ca la Meteo Serialul „Tânăr şi neliniştit” se va difuza din toamnă pe Acasă, iar la ProTV va începe serialul turcesc „Karagul” („Trandafirul Negru”). „Horia Brenciu ar trebui să nu uite nicio clipă că mai întâi a fost prezentator şi apoi a devenit cântăreţ. Acest lucru nu trebuie uitat.” – LOREDANA

– https://ziarulring.ro/stiri/monden/243452/2014/Brenciu-TAXAT-DUR-de-Lori-pentru-plecarea-de-la-Vocea-Romaniei-Avea-o-energie-negativa-