ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

A mers la Vocea României pentru gemenii ei cu Sindrom Down. Cât de mari au crescut băieții Cristinei Bălan

Cristina Bălan, câștigătoarea sezonului 5 al concursului ”Vocea României”, a intrat în luptă pentru gemenii ei cu Sindrom Down. Anii au trecut, premiul s-a dus, dar cu folos. Cât de mari au crescut băieții ei?

Avatar

Publicat

pe


Cristina Bălan, câștigătoarea sezonului 5 al concursului ”Vocea României”, a intrat în luptă pentru gemenii ei cu Sindrom Down. Anii au trecut, premiul s-a dus, dar cu folos. Cât de mari au crescut băieții ei?


A mers la Vocea României pentru gemenii ei cu Sindrom Down


Cristina Bălan (37 de ani) a participat la sezonul cinci al emisiunii-concurs ”Vocea României”. Cântăreața a urcat pe scena show-ului cu un vis: de a le putea plăti tratamentele copiilor ei. Componentă a echipei lui Tudor Chirilă, a fost favorita publicului și a luat premiul de 100.000 de euro, așa că a reușit ce și-a propus în urma concursului de talente. Solista trupei Impact a povestit că, la ceva timp după ce visul ”Vocea României” s-a terminat, s-a mutat la țară, în comuna Vidra, deși tot de București rămâne legată, fiind nevoită să facă naveta zilnic.
„Sunt vreo 20 de kilometri, dar merită. Toată viața am stat la bloc, îmi doream o casă pe pământ. E altceva să ai grădină, livadă, pomi, găini, să le hrănesti cu mâinile tale. Eu vorbesc cu ele: «stați așa că nu vă mănânc. Sunt vegetariană”, a spus cântăreața.
Statul român, prea puțin pentru copiii cu Sindromul Down


Ajutoare de bază îi sunt socrii ei, care stau la distanță de o casă și o sprijină în toate. „Cele mai mari probleme le am cu copiii mei. Dar am mare ajutor de la socrii mei. Ei se ocupa de tot, de grădină, sunt mari agricultori. Avem roșii de țară, avem de toate. Mă ajută și cu copiii când noi suntem plecați cu treburi”, a declarat fosta concurentă de la Vocea, pentru click.ro.
Într-un interviu acordat revistei superbebe.ro, solista trupei Impact a povestit despre băieții ei, Toma și Matei. Artista este bucuroasă pentru că tratamentele funcționează pentru ”sufletele sale”. Mai mult, a precizat că în terapia pe care micuții o fac zilnic, statul român nu a avut o contribuție considerabilă.


Cristina, mândră de evoluția băieților ei


„Toma și Matei fac șase ani, în curând, dar ei încă zic «cici ani» când sunt întrebați. Trebuie să facem trecerea la următoarea cifră. Deși sunt gemeni, unul are o fire, celălalt, alta. Matei e cu inițiativa, Toma îl urmează. Matei e mai șucar, Toma e blândețea întruchipată.

Cristina, alături de Toma și Matei
De exemplu, Matei e mai puțin răbdător decât Toma. Și tot așa. Fiecare cu personalitatea lui. O perioadă aveau pasiune pentru mașinuțe, în special cele de construit, de ceva vreme le place să se joace cu niște ursuleți pe care i-au botezat Ted și Ted Doi”, a povestit Cristina Bălan.

Advertisement