ZiarulRing

01-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

A fost vedetă în Al Doilea Război Mondial: cum arată artista la 102 ani

Cu stilul de viață foarte nesănătos al multora dintre noi, prea puțini visează să ajungă la 102 ani, dar una dintre vedetele celui de Al Doilea Război Mondial mai are energia să zâmbească la fabuloasa vârstă.

Avatar

Publicat

pe

Cu stilul de viață foarte nesănătos al multora dintre noi, prea puțini visează să ajungă la 102 ani, dar una dintre vedetele celui de Al Doilea Război Mondial mai are energia să zâmbească la fabuloasa vârstă.


La frageda vârstă de 11 ani, Vera Lynn a renunțat la școală pentru a se dedica unei cariere de artistă în domeniul muzicii. A devenit vedetă în Marea Britanie pe perioada celui de Al Doilea Război Mondial, când a oferit suport moral soldaților aflați pe câmpul de luptă cu melodiile sale pline de energie.


Cea mai recentă poză cu ea a fost imortalizată în urmă cu câteva zile, când se plimba cu fiica ei, Virgina Lewis Jones, în vârstă de 73 de ani și cu Tom Jones, îngrijitorul ei.
A început să cânte de la șapte ani și toată viața i-a plăcut să fie în lumina reflectoarelor. Din acest motiv, chiar și în cadrul de mai jos imortalizat la 102 ani, când a văzut că cineva îi face poză, femeia a ridicat mâna să salute și a început să zâmbească. Ea își petrece această perioadă din viață în Brighton, Regatul Unit.


În 2018, Vera Lynn s-a aflat din nou pe scenă la Classic Brits Awards, unde a primit un premiu pentru realizările din întreaga carieră. Atunci i-a fost recunoscut meritul pentru viața dedicată industriei divertismentului. Apariția a crescut din nou interesul pentru piesele sale și, la scurt timp după decernare, a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai bătrână vedetă cu un album în top 10. Este vorba de o colecție de ”Best of” cu hituri din tinerețea sa, dar și o înregistrare care nu a mai fost lansată până în 2018 a piesei Sailling. Când a aflat performanța ultimului său album, doamna de peste 100 de ani s-a bucurat foarte mult să vadă că oamenii încă mai apreciază genul ei muzical.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *