ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Horoscop săptămânal, 18-24 martie 2024. Gemenii sunt în centrul atenției. Fecioarele elimină blocajele. Scorpionii caută noi surse de venituri

Avatar

Publicat

pe

Horoscop. Soarele se unește cu Neptun în Pești. Planeta Mercur se unește cu Nodul Nord din Berbec.

Berbec

Resetare

Prinzi energie de la alții. Dispozițiile lor sunt contagioase, așa că faci un efort pentru a fi în preajma oamenilor pozitivi.

Ești plin de idei și s-ar putea să auzi informații care îți sună un clopoțel în cap. Concentrează-te asupra tuturor ideilor noi care apar. S-ar putea să existe câteva pietre prețioase în ceea ce auzi sau citești.

Taur

Advertisement

Claritate

Lucrezi cu o organizație de caritate care este dedicată unei cauze în care crezi. Te concentrezi pe a aduce ceva minunat în lume.

Este o zi bună pentru a lucra singur la ceva care este foarte important pentru tine. Poți face progrese reale.

Gemeni

Steaua strălucește

Steaua ta strălucește acum. Ești vizibil pentru ceilalți, ceea ce înseamnă că este mai probabil să fii ales pentru un loc de muncă sau promovare. Este un moment bun pentru a-ți promova afacerea sau a lansa un nou produs sau serviciu.

Un prieten de-al tău ți-ar putea oferi informații care te ajută să-ți găsești drumul. Aceste informații ar putea veni ca o provocare pentru a te determina să faci ceva ce ți-ai dorit sau ar putea elimina un blocaj.

Advertisement

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *