ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Horoscop săptămânal, 22-28 aprilie 2024. Taurii sunt în centrul atenției. Gemenii și Scorpionii fac schimbări radicale

Avatar

Publicat

pe

Soarele a intrat în Taur și îl încadrează pe Pluto din Vărsător. Venus din Berbec face semisextil cu Jupiter și Uranus din Taur.

Berbec

Înainte

S-ar putea să simți niște forțe externe la lucru acum. Există oportunități care se află în afara zonei tale de confort. Poți  găsi un mentor sau un ghid care să te ajute să navighezi în ape noi.

S-ar putea să-ți revizuiești bugetul. Există mulți bani din direcții diferite și, uneori, este greu să ții evidența tuturor, mai ales cu aplicațiile care sunt debitate automat pe cardul tău. Acesta este un moment bun pentru a analiza cheltuielile pe care le poți elimina.

Taur

Advertisement

Eveniment social 

Ești foarte vizibil în acest moment. Este posibil să petreci de ziua ta ori postările tale de pe rețelele sociale să obțină o vizibilitate mai mare, să primești recunoaștere la o întâlnire a companiei ori CV-ul tău să fie ales pentru următoarea rundă de interviuri.

Dragostea este o posibilitate chiar dacă nu te simți pregătit. O oportunitate de relație ar putea fi în fața ta, chiar dacă nu ai timp. Dacă ești în căutarea dragostei, s-ar putea să fie nevoie să-ți rearanjezi programul. Și dacă ești deja într-o relație de dragoste, ia în considerare să petreci timp de calitate cu partenerul.

Gemeni

Priorități

Ai putea face o schimbare radicală. Aceasta ar putea fi o credință limitativă pe care o ai încă din copilărie și, dintr-o dată, poți să te eliberezi și să te desprinzi de lanțurile care te-au reținut.

Lumea pare mai strălucitoare și plină de posibilități. Ești atras de multe lucruri diferite, unele dintre ele bune și altele umplute cu zahăr. Vrei să te joci într-un mall uriaș plin de jucării și distracții.

Advertisement

Citește articolul integral aici.