ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Horoscop săptămânal, 4 – 10 martie 2024. Taurii și Fecioarele pornesc într-o direcție nouă. Gemenii au o idee genială

Avatar

Publicat

pe

Planeta frumuseții, Venus, se află în Vărsător și face careu cu Uranus din Taur. Marte din Vărsător face sextil cu Nodul Nord din Berbec.

Berbec

Alegeri

Ai putea fi surprins și încântat de sugestia unui prieten. S-ar putea să-i fi spus că vrei să faci ceva nou, iar acum îți testează hotărârea. Ar putea avea o idee deosebită care este atât de scandaloasă (și minunată) încât să știi de ce sunteți prieteni! Pregătește-te să explorezi posibilitățile.

Ai putea fi în locul potrivit la momentul potrivit. Asta te-ar putea ajuta cu o carieră sau o oportunitate de afaceri. Dar este energie condiționată. Este necesar să iei măsuri pentru a te sincroniza. Acesta este un moment bun pentru a continua printr-un e-mail sau un apel telefonic.

Taur

Advertisement

Direcție nouă

Alți oameni te observă, indiferent dacă lumina reflectoarelor este asupra ta sau nu. Aceasta este o zi bună pentru a fi sociabil, pentru a merge la evenimente sau pentru a participa la o petrecere. Ai putea să cunoști oameni interesanți și să faci conexiuni bune. Este o perioadă bună pentru o primă întâlnire, mai ales dacă vrei să cunoști pe cineva interesant.

Îngerii și ghizii tăi s-ar putea să-ți vorbească prin intermediul unei persoane de la locul de muncă. Acesta ar putea fi un mesaj pozitiv care îți spune că te afli la locul potrivit, la momentul potrivit. Dar dacă este o provocare, acesta ar putea fi un semn că este timpul să începi să cauți o nouă poziție.

Gemeni

Idee genială

Este o descărcare mentală din Univers. Ghizii și îngerii îți vorbesc. Această comunicare poate veni prin cărți, videoclipuri sau versuri de cântece. Sau cineva ar putea să te ia de mână, să te privească adânc în ochi și să-ți transmită un mesaj.

Unul dintre prietenii tăi ar putea avea o idee genială. S-ar putea să-ți ceară să mergi cu ei într-o excursie în străinătate sau într-o călătorie rutieră prin țară. Și chiar dacă acest lucru nu se întâmplă imediat, mintea ta visează deja să viziteze Islanda sau să conducă prin Munții Stâncoși, spre noi aventuri.

Advertisement

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *