ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Cum arată Romeo Fantastick acum. Fanii abia dacă îl mai recunosc pe stradă cu acest look

Anii trec, maneliștii se nasc pe bandă rulantă, dar nimeni nu-l uită pe cel care a devenit rapid un fenomen – Romeo Fantastik.

Avatar

Publicat

pe

Anii trec, maneliștii se nasc pe bandă rulantă, dar nimeni nu-l uită pe cel care a devenit rapid un fenomen – Romeo Fantastik. Aceasta a rămas în vizorul fanilor care abia îl mai recunosc pe stradă din cauza noului look. Imaginea lui a suferit multe schimbări.

Romeo Fantastik, de nerecunoscut din cauza noului look

Cine nu știe măcar un hit de-al celebrului Romeo Fantastik? Petrecerile de acum mulți ani trebuiau să conțină măcar o piesă din repertoriul pe cât de vast, pe atât de intrigant al cântărețului. Acesta este unul dintre artiștii pe care ori îi iubești și intri în hora sa…ori clar îl ocolești. Cobzaru Romeo și-a făcut apariția în domeniul muzicii cu un look din popor, dar foarte extravagant pe alocuri. Mereu cu accesorii extra, cu vestimentații care mai de care mai strălucitoare care strigau a kitch de la depărtare, a reușit să devină unul din numele pe care mulți dintre români nu-l vor uita așa ușor.

Fără celebra sa chică aproape că unii nu-l mai recunosc pe stradă. La a doua vedere totuși își dau seama despre ce personaj e vorba, mai ales că nu vorbim de cineva care a apărut de ieri sau de azi în spațiul public. Cu toate că nu s-a dus departe de stilul său caracteristic, pare că nu a rămas înțepenit în trecut și s-a adaptat cerințelor actuale. Dacă se accesorizează mult, renunță la piese vestimentare obositoare cu fel și fel de printuri, pot observa fanii în multele postări ale sale de pe rețelele de socializare.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *