ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Asistentele TV din România bătute și umilite în public. Nu de puține ori au plâns în direct

Avatar

Publicat

pe

Asistentele de televiziune nu au viață lungă în mass-media din România. Parcă este un blestem care le lovește pe tinerele voluptoase care fac atmosferă la emisiunile de divertisment, iar telesppectatorii din țara noastră au avut parte de multe astfel de momente.

Viață grea pentru asistentele de televiziune din România

Telespectatorii din Românii au rămas șocați de un episod desfășurat la OTV, în anul 2011, când în direct a izbucnit o adevărată bătaie între asistentele de televiziune Flori Preda și Raluca Podea. Flori a aruncat către Raluca cu un ghiveci, acesta trecându-i razant pe lângă cap. În urma acestui incident, Flori Preda și-a pierdut locul de muncă.

Asistenta de televiziune Cezara Darie nu a rezistat nici ea prea mult în telviziune. Asistentă a lui Mihai Morar a fost concediată, după ce șeful său a aflat că l-a mințit. Tânăra a spus că are probleme în familie și are nevoie de câteva zile libere, însă Morar a auzit că de fapt aceasta a fost plecată în vacanță cu fiul unui milionar. Se întâmpla în 2012.

Daniela Crudu a renunțat la cariera de asistentă pentru iubitul ei

Mădălina Pamfile a fost și ea dată afară de la un show de noapte, după ce s-a aflat că a vrut să se arunce de la etaj, însă a fost oprită de colega ei de platou și de apartament, Daniela Crudu.

Daniela Crudu a plecat și s-a întors de câteva ori, din cauza geloziei lui Mihai Costea, fostul ei iubit. Acesta făcea adevărate crize de gelozie, așa că bruneta a renunțat la televiziune pe el, iar când s-au despărțit, aceasta a revenit pe micile ecrane.

Roxana Vancea a fost, pentru o scurtă perioadă, asistentă. Ea a lucrat la matinalul prezentat de Răzvan și Dani iar gurile rele spun că a fost pusă pe liber din cauza geloziei Mihaelei Rădulescu.

Advertisement

Un alt moment inedit în istoria televiziunii s-a petrecut tot în studioul lui Mihai Morar. Alina Radu, fosta lui asistentă, i-a dezvăluit unei colege că și-a făcut operație de înfrumusețare a zonelor intime, însă a uitat să-și închidă microfonul, iar toate detaliile au fost transmise telespectatorilor. Mai mult, după ce a fost dată afară s-a aflat că mama sa, care conducea o instituție de stat, a plătit intervenția fiicei sale din bani publici.

Bahmu și-a concediat ”pupezele ” în direct

Adriana Bahmuțeanu a intrat și ea în istoria televiziunii din România, după ce le-a concediat pe cele două ”pupeze” ale sale, în direct. Laurette, care abia debuta ca interpretă, a refuzat să cânte live, iar Tonciu nu a vrut să prezintă vremea. ”Bine, ieși afară. Afară!, Fă pași…”, le-a spus Bahmu.
Tot Bahmuțeanu a concediat-o și pe asistenta Adriana Mitran, fostă vedetă Playboy, din cauză că aceasta a parcat mașina pe locul șefei sale.
Unul dintre cele mai notorii cazuri a fost cel al ”bebelușei Roxana”, de la Cronica Cârcotașilor, care a fost dată afară după ce în npresă au apărut poze indecente cu ea.

Cel mai recent caz este cel al lui Emily Burghelea, asistenta de la Acces Direct, care și-a dat demisia deoarece nu mai suporta să vadă violențele la care Viorel o supune pe Vulpița.