ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Actriță celebră, filmată de soțul preot cu amantul ei, în fața bisericii: ”Ai făcut preacurvie! Cum poți să…”

Controversă în rândul unei familii celebre de la noi. O cunoscută actriță a fost prinsă de soț cu amantul. Întâlnirea care trebuia să fie secretă s-a petrecut chiar în fața bisericii.

Avatar

Publicat

pe

Controversă în rândul unei familii celebre de la noi. O cunoscută actriță a fost prinsă de soț cu amantul. Întâlnirea care trebuia să fie secretă s-a petrecut chiar în fața bisericii.

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialele de la Acasă TV și Antena 1 este la cuțite cu soțul preot-aspirant. Ioana Picoș se află într-un scandal controversat alături de partenerul din acte, soțul aducându-i acuzații uluitoare, după ce a filmat-o în fapt alături de amant. Din păcate, scenele petrecute în fața bisericii s-ar putea să-i îngrădească dreptul de a-și vizita gemenii, arată cancan.ro. Disputa din familia actriței de telenovele este departe de a se termina. Ioana a cerut divorțul după ce a deschis o acțiune care are ca obiect „divorț cu minori”, pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 din București. După o poveste de 5 ani, actrița și soțul ei luptă pe toate fronturile pentru custoria copiilor. Mihai Făgădaru susține că soția sa nu ar ține cont de decizia instanței care a stabilit clar preluarea celor doi minor și de către tată și un program de vizită stabilit. „Am câstigat în instanță două procese pentru custodie comună, dar Ioana Picoș NU a respectat NICIODATĂ Hotărârea Judecătorească! Mi-am văzut copiii sporadic numai când, cât și cum a vrut ea.”


„Sunt cel mai fericit tătic, dar care nu are parte de copiii lui. Să știți că durerea unui tată doare la fel. Știu, rufele se spală în familie, dar…CARE FAMILIE? Dacă de vocea rațiunii, de vocea justiției, nu ascultă, poate de rușine și de opinia publică va asculta. Este de neînțeles pentru mine de ce Ioana Picoș predică public virtutea familiei, dar nu o practică! Constat cu multă durere că își ratează viața jucând doar roluri de: soție, mamă, activistă pro viață/ pro familie.”
Mihai Făgădaru


Ioana Picoș alături de soțul ei


„Prietene, vreau să înțeleg, pentru că eu trăiesc un iad”
Imaginile pe care jurnaliștii de la cancan.ro au pus mâna indicau că scenele din fața bisericii s-ar fi petrecut într-unul din weekend-urile în care Mihai trebuia să stea cu gemenii. Ioana a fost surprinsă de el alături de copii și de actualul partener, iar scandalul a degenerat.
”Cu tine mă înșală nevastă-mea? De ce ai procedat așa? Nu aveai alte femei? Prietene, vreau să înțeleg, pentru că eu trăiesc un iad. Ai făcut preacurvie cu soția mea. Eu voiam să fiu preot. Ai făcut preacurvie cu soția mea și cu mama copiilor mei. Cum puteți să veniți la biserică? Eu am câștigat copiii prin proces și am venit să îmi văd copiii. Tu te-ai băgat pentru că mi-ați răpit copiii”
Mihai Făgădaru către iubitul Ioanei Picoș

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *