ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Adevărul despre legătura dintre Benone Sinulescu și Irina Loghin. Ce relație a existat, de fapt, între ei în tinerețe

Avatar

Publicat

pe


Benone Sinulescu este, cu siguranță, unul din cei mai iubiți și apreciați artiști de muzică populară din România. Bineînțeles, la fel ca mulți alți artiști, în tinerețe acesta a fost un bărbat foarte curtat de femei. Spre nefericirea acelor doamne și domnișoare care își doreau să existe ceva între ele și Benone Sinulescu, e bine de știut că artistul a iubit vreme de 40 de ani doar o singură femeie.


Dar, cu toate acestea, în mass-media au mai circulat zvonuri cum că el ar avea o relație amoroasă cu Irina Loghin, dincolo de legătura lor prefesională pe care au format-o deja ca artiști.

Adevărul dintre Irina Loghin și Benone Sinulescu

La cei 82 de ani ai săi, Benone Sinulescu poate nu mai face la fel de multă vâlvă ca în tinerețe, însă zvonurile legate de o posibilă aventura mai veche cu Irina Loghin încă au rămas în atenția publicului. Întrebat de această legătură care s-ar fi putut extinde mai departe de mediul profesional, Benone Sinulescu a clarificat o dată pentru totdeauna cum se arată situația.

Benone Sinulescu și Irina Loghin au colaborat mult în tinerețe. Coperta unui album la care au colaborat în tinerețe cei doi artiști.

Întrebat de jurnaliștii de la revista viva.ro, dacă într-adevăr a exista vreodată o altfel de legătură între el și cântăreața Irina Loghin, acesta a făcut definitiv lumină în acest sens.
„Te referi cum au început duetele cu Irina Loghin sau te referi la… altceva? Ideea cu duetele a fost a mea, deşi ea a spus că ideea a fost a ei. Am cântat la Ateneul Român cu ea şi am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap. Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa. Nu a fost… că dacă ar fi fost… nu am avut nimic serios cu ea. Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste, că melodiile au fost şi de dragoste’, a explicat artistul de muzică populară.
Prima dragoste nu se uită
Benone Sinulescu și-a întâlnit prima dragoste la vârsta de la 17, 18 ani, spune el.
„O chema Maria. Din primii bani i-am cumpărat o pălărie lui Gheorghe Zamfir, apoi a pierdut-o şi i-am cumpărat alta. Am cântat cu Maria Tănase şi am avut mari emoţii, pe Irina Loghin am întâlnit-o când eram deja vedetă”, a mărturisit Benone Sinulescu la Antena 1.


Cui rămâne averea artistului?

Este o întrebarea firească, ce se regăsește inevitabil pe buzele multor oameni, atunci când un artist de asemenea calibru mai are puțin și își încheie viața profesională.
Benone Sinulescu a ales să-și lase câștigurile de pe parcursul întregii vieți soției, mai apoi nepoților, după ce ea nu va mai fi.
„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.
În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, a mai spus Benone Sinulescu.

Advertisement